Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 39.6 fokos lázra ébredtem...

39.6 fokos lázra ébredtem hajnali fél-1 kor, 2 napja vagyok lázas, de ez a legmagasabb. Telefonáljak orvosnak, félek hogy tesztelnek ?

Figyelt kérdés
2 napja vagyok lázas, nem járok ki sehova, ez mellé csak nagyon kis nehézlégzésem társul, nem is köhögök úgy igazán, fáj a fejem, orrom sincs különösebben eldugulva, és taknyos sem vagyok. 400mg nurofennel csillapítom a lázam mindig mikor visszajön, általában 4-5 órát hat, utána már jön a hidegrázás, eddig a legmagasabb 38.6 volt és fokozatosan csak kevesebb, most hajnalban fél-1 kor viszont 39.6-ra ébredtem és borzalmasan rosszul voltam. Vettem be gyógyszert megint, ami most majd 2 óra elteltével 38.3-ig vitte le, szükséges tovább csillapítsam hűtőfürdővel esetleg, vagy ez még tűrhető ? Úgy gondoltam az elején hogy nem szükséges orvos, és a teszteléstől is félek, hogy pletykálnak majd itt rólam, nem mozdulok ki egyáltalán semerre sem mióta beteg vagyok, de így viszont már 40 fok körül kezdek aggódni, nem mostanában volt ilyen magas lázam.

2020. okt. 21. 02:24
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
82%
Hogy vagy kérdező?
2020. nov. 7. 20:48
 42/49 anonim ***** válasza:
38%

Igen, sok oka lehet hogy nem ír, de nagyon valószínű hogy jár fel az oldalra, mivel itt tette fel a kérdését.

Kérdező! Elég lenne annyi, hogy minden ok, és mindenki megnyugszik!

2020. nov. 7. 22:12
 43/49 anonim ***** válasza:
64%

"nagyon valószínű hogy jár fel az oldalra, mivel itt tette fel a kérdését"

Az már hetekkel ezelőtt volt.

2020. nov. 7. 22:48
 44/49 anonim ***** válasza:
38%
Igen, tisztában vagyok vele. Viszont néha csak ránéz, ha tudja hogy működik meg stb. Azért mondom, ha legközelebb nézi, legalább annyit írjon hogy minden ok
2020. nov. 7. 23:15
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont néha csak ránéz, ha tudja hogy működik meg stb."

Ha tud... De lehet, hogy leteperte a vírus. ☹️ Persze remélem, csak nem akar visszanezni ide, egyszerűen mert van jobb dolga is. 😉

2020. nov. 7. 23:43
 46/49 anonim ***** válasza:
Emberek, úgy értem, ha legközelebb olvassa, akkor lássa amit most írtam, és írjon valamit, hogy mindenki megnyugodjon
2020. nov. 7. 23:56
 47/49 anonim ***** válasza:
100%
Vajon mi lehet azóta ?
2020. nov. 8. 11:12
 48/49 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagy kérdező?
2020. nov. 8. 15:06
 49/49 anonim ***** válasza:
100%

Olyan kedves, hogy így aggódnak emberem egy idegenért

Multkor volt egy gerincre eső valaki, fajt is neki, o se jelzett

Remelem, csak az oldalt felejtették el - mert nem aktiv felhasználók, csak a kerdes miatt jottek- es jól vannak

2020. nov. 8. 15:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!