Idén hány ember halt meg influenzában?
8. vagyok
Ausztráliában a koronával egyidőben volt tél, ugye ott mos jön a nyár. Szóval nem volt náluk idén influenzajárvány. Érdekes , nem?
Innen tájékozódhatsz a szezonális influenza adatairól:
Halottakról ugyan nincsen szó, de a számok sok esetben mondjuk februárban (heti 30.000 felett) érdekes.
Itt egy másik PDF, ennek a 13. oldalán lévő grafikon környékén érdemes olvasgatni. Akkor az első negyedévben, több, mint 38 ezren hunytak el, szintén krónikus betegek, akik influenzával fertőződtek.
Én azt vallom, hogy egyik vírusfertőzést sem szabad elbagatellizálni és bizony "sima" influenzában is meg lehet halni, ha éppen rossz passzban kapod el.
25-ös. El vagy tévedve! Voltam kórházban,egészségügyi intézményben,majdnem teljesen üres volt!
Gyorsabban terjed???
6 hónapja nem tud lecsengeni ellentétben az influenzaval ami nagyjából 3 hónap.
"2) lasabban terjed (mert sok ember mar be van oltva, vagy az immunrendszere emlekezik a virusra)"
Te hallod magad? Februárban volt HETI! több, mint 30.000 influenza fertőzött, az napi 4000 legalább. Oltás ugyan van, de hamar mutálódik, csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!