Idén hány ember halt meg influenzában?
Figyelt kérdés
Nem koronavírus.2020. okt. 20. 21:28
11/38 anonim válasza:
Nagyon sajnálom.Szerintem mindenki a szövődményébe hal bele esetleg.
“ Az influenza szövődményei közé tartozik a tüdőgyulladás és az agyvelőgyulladás (enkefalitisz). Az alapbetegséggel rendelkező személyeknél az influenzafertőzést követően nagyobb az állapotrosszabbodás kockázata.”
12/38 anonim válasza:
Igen, de attól még ha nem lett volna influenza, akkor élnének. Tehát az influenza miatt haltak meg.
13/38 anonim válasza:
A covidnál is a tüdőgyulladásban halnak bele, nem konkrétan a vírus öli meg őket.
14/38 anonim válasza:
10. Vagyok, fiatal voltam sportoltam és nem volt alapbetegségem. Az influenza sem volt durva. Se magas láz se nagy rosszullét. Csak nem múlt a köhögés és fulladás jelentkezett. Amit jól felrekezltek. Sok hónap múlva a műtőasztalon végeztem életveszélyes állapotban. Sajna ez a coviddal is lehet. :(
15/38 anonim válasza:
Nekem csak olyan ismerősöm van, aki a védőoltásba betegedett bele. Autoimmun beteg lett utána.
17/38 A kérdező kommentje:
9. Én Covidos halottat nem ismerek! De olyant sem aki elkapta! Influenzást viszont szezonban min. 3-4-et is ismerek,aki lebetegedett.
2020. okt. 23. 23:03
18/38 anonim válasza:
És ebből levontad a statisztikát az egész világra?
19/38 anonim válasza:
Én csak közvetve ismerek koronásáldozatokat, kettőt.
Influenzásat egyet sem
20/38 anonim válasza:
Én csak koronás voltam az utóbbi 5 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!