Hogyan legyek beteg? SŰRGŐS!
Figyelt kérdés
Holnapra . Nem szeretnék suliba menni mert elfelejtettem a dolgozatot és a felét nem tudom egy napi betegség is elég , de jó módszert mert én még attól sem lettem náthás mikor jéghideg vizes zokniban aludtam. Kérlek normális választ. És előre is köszi.2020. okt. 18. 22:03
22/39 A kérdező kommentje:
Kérlek
2020. okt. 18. 22:33
23/39 A kérdező kommentje:
Kettesre megírom. Kb annyit tudok
2020. okt. 18. 22:34
25/39 A kérdező kommentje:
20 -nak : "vállald önmagam"
Most küldik az anyagot és még én vagyok a rossz,?
2020. okt. 18. 22:35
26/39 anonim válasza:
XD Az élet nem mindig igazságos, ennek ellenére megyünk tovább. Majd megtudod, öcsi.
27/39 A kérdező kommentje:
Akkor van most itt egy normális aki válaszol vagy mindenki a bar*mságot magyarázza? Kérlek
2020. okt. 18. 22:39
28/39 anonim válasza:
Menj aludni, pihend ki magad. Nekünk és magadnak is segítesz ezzel.
29/39 A kérdező kommentje:
Adjon már valaki egy normális választ kérlek!
2020. okt. 18. 22:44
30/39 anonim válasza:
Istenem, aludj már, ha meg tényleg beteg leszel ezektől a sz*rságoktól amiket leírtak, utána meg sír a szád hogy kiírt az orvos és le fogsz maradni a suliban, és ha ennyire szivatnak az osztálytársaid, még átküldeni se fogják amit közben tanulod kéne.
Inkább vállald be a dolgozatot, puskázz, nézd le a padtársadról, vagy mondom olvasgasd át most, a buszon stb stb. Ha rosszul sikerül, a következőre tanulsz, az utánira is, és ki lesz javítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!