Hogyan legyek beteg? SŰRGŐS!
Figyelt kérdés
Holnapra . Nem szeretnék suliba menni mert elfelejtettem a dolgozatot és a felét nem tudom egy napi betegség is elég , de jó módszert mert én még attól sem lettem náthás mikor jéghideg vizes zokniban aludtam. Kérlek normális választ. És előre is köszi.2020. okt. 18. 22:03
11/39 anonim válasza:
Miért pontoztatok le? A válaszom hasznos volt a kérdés tekintetében.
12/39 anonim válasza:
"A hányást nem nagyon veszi be anyukám még ha hányok akkor is elküld suliba"
Full kamu a kérdés. Mit nem "vesz be" a hányáson? Azt nem lehet megjátszani!
Egyébként ne szedegess be inkább semmit, még hashajtót se (pláne ha vényköteles mondjuk), max annyit tehetsz, hogy óvatosan (!!!) melegvízbe tartod a hőmérőt, akkor magasabb hőmérsékletet mutat. De nyilván ahhoz is sunyulni kell, hogy ne lássák meg amikor csinálod, vigyázni, hogy ne 60 fokra ugorjon fel mondjuk stb. Szerintem ennyi fáradságot nem ér meg egy dolgozat kihagyása.
13/39 anonim válasza:
sós kávé. elvileg attol belazasodsz, tipikus diak trukk. mondjuk h mennyire valik ve kindenkinek azt nem tudom. lehet nem kéne kiprobalnod
14/39 anonim válasza:
Hagyományos izzót tegyél nagyon közel a homlokodhoz, de ne érintkezz vele, mert attól égési sérülésed lesz. Pár percig 40 fokos lázhoz hasonlóan meleg lesz a homlokod.
15/39 anonim válasza:
Puskázz? Vagy tanulj most?
Vagy ne menj be arra az órára, vagy gyere el az óra előtt suliból.
16/39 A kérdező kommentje:
Megírnám csak nem voltam egy hétig (magánügy miatt) és nem küldték el csak most este és azt is most tudtam meg hogy dolgozat lesz a tanárom mindig szivat. Kérlek aggyatok már valami normális választ. Megírják ha tudnám az anyagot és elküldték volna. De még az osztály is szivat. Kérlek .
2020. okt. 18. 22:26
18/39 A kérdező kommentje:
Nincs itthon kréta
2020. okt. 18. 22:31
19/39 A kérdező kommentje:
Gyorsan mondjátok valamit mert szeretnék aludni
2020. okt. 18. 22:32
20/39 anonim válasza:
Nincs semmiféle lehetőség, vállald önmagad. Egy dolgozat még nem a világ vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!