Hogyan legyek beteg? SŰRGŐS!
Figyelt kérdés
Holnapra . Nem szeretnék suliba menni mert elfelejtettem a dolgozatot és a felét nem tudom egy napi betegség is elég , de jó módszert mert én még attól sem lettem náthás mikor jéghideg vizes zokniban aludtam. Kérlek normális választ. És előre is köszi.2020. okt. 18. 22:03
1/39 anonim válasza:
Elég, ha hazudsz. Használd az eszed.
2/39 A kérdező kommentje:
Az anyukám nem veszi be.
2020. okt. 18. 22:07
3/39 A kérdező kommentje:
Mikor igaziból hánytam még akkor is elküldött a suliba
2020. okt. 18. 22:07
4/39 anonim válasza:
Hát sajnos más módszer nem igazán létezik.
5/39 A kérdező kommentje:
Akkor hogyan tudnám hánytatni magam ?
2020. okt. 18. 22:11
7/39 anonim válasza:
Esetleg vehetsz be hashajtót, ha van otthon. A kettő együtt már elmegy egy fertőzésnek.
8/39 A kérdező kommentje:
Olyat ami lázat is csinál. A hányást nem nagyon veszi be anyukám még ha hányok akkor is elküld suliba
2020. okt. 18. 22:14
9/39 anonim válasza:
Lázzal elég veszélyes játszadozni, meg egyébként sem tudok olyan szerről, ami képes lenni lázat okozni. Felhevítheted a lázmérőt, ha higanyosat használtok. Amúgy hány éves vagy?
10/39 A kérdező kommentje:
Megnézi a fejemet meg minden. Nem lehet már próbáltam nála. Nem érdekelnek a veszélyek. Kitűnő vagyok és a tanárom szivat hiányoztam és csak most tudtam meg hogy dolgozat lesz mert még az anyagot sem akarták átküldeni de ez akkor is megiratja. Kérlek!
Aggyatok valamit amitől lázas leszek holnapra vagy ma estére.
Nem érdekelnek a veszélyek.
Kérlek tényleg nem vakációzni akarok csak tanulni.
2020. okt. 18. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!