Hogyan maradjak pozitív és reménykedő abban a helyzetben, amikor arra a vizsgálatra várok, ami eldönti, hogy daganatos vagyok-e vagy nem?
Figyelt kérdés
Jó lenne erőt merítenem valahonnan, míg a halálos ítéletemre várok. Elsősorban a környezetem, a családom miatt. Szeretném őket megkímélni, amíg csak lehet. Sajnos minden jel arra mutat, egy kellemetlen és fájdalmas vizsgálatra várok, hogy biztos diagnózist kapjak. Van némi halvány esélye, hogy nem az (remény mindig van), de én inkább ahhoz szeretnék útmutatast, hogyan lehet erősnek maradni ilyenkor és megkímélni a szeretteimet, amíg lehet.2020. okt. 15. 23:24
11/12 anonim válasza:
Nekem 9 éve, 38 évesen derült ki, hogy végbél daganatom van. Nagyon meg voltam ijedve, 3 kicsi gyerekem volt. Azt mondták, hogy csak akkor élem túl, ha sztómás leszek. Szerencsére kiderült, hogy laphámrák, ami remekül kezelhető sugárkezeléssel és kemóval. 33 db sugárkezelést kaptam és 6 kemoterápiát. A hajam nem hullt ki, nem fogytam le, nem néztem ki betegnek és én is végig azt mondtam magamnak, hogy egészséges vagyok. Kerültem a sajnálkozó, sápítozó családtagokat, mert nagyon rossz hatással voltak rám. 9 év telt el... A sugárkezelés sajnos elvette a női szerveimet, elpusztult a méhen, petefészkem. A beleim is rendesen megégtek tőle, széklet visszatartási problémáim vannak, amin nem tudnak segíteni. De élek. Ellátom a családomat, dolgozom. Neked is azt kívánom, hogy bármi lesz, ne keseredj el, mert a rák nem egyenlő a halálos ítélettel! Inkább rájössz arra, hogy mi az igazán fontos az életben és mi nem...
12/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a biztató szavakat. Leírom az eredményt, hátha segít másnak: A vastagbél tükrözés teljes egészében negatív lett hála Istennek. A diagnózis: IBS.
2020. nov. 3. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!