Hogyan maradjak pozitív és reménykedő abban a helyzetben, amikor arra a vizsgálatra várok, ami eldönti, hogy daganatos vagyok-e vagy nem?
Figyelt kérdés
Jó lenne erőt merítenem valahonnan, míg a halálos ítéletemre várok. Elsősorban a környezetem, a családom miatt. Szeretném őket megkímélni, amíg csak lehet. Sajnos minden jel arra mutat, egy kellemetlen és fájdalmas vizsgálatra várok, hogy biztos diagnózist kapjak. Van némi halvány esélye, hogy nem az (remény mindig van), de én inkább ahhoz szeretnék útmutatast, hogyan lehet erősnek maradni ilyenkor és megkímélni a szeretteimet, amíg lehet.2020. okt. 15. 23:24
1/12 anonim válasza:
Hol van a daganat lehetséges helye? Még mindig lehet esély arra, hogy jóindulatú. Ha nem, akkor is kezelhető a legtöbb ráktípus, van esély a hosszú életre. 10-15 éven belül még fejlettebb lesz az orvostudomány, lehet, hogy búcsút mondhatunk a legtöbb ráktípusnak.
2/12 A kérdező kommentje:
Vastagbél. Egyelőre csak sírni tudok.
2020. okt. 16. 00:23
3/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? Milyen tüneteket észleltél?
4/12 A kérdező kommentje:
37 éves vagyok. A tüneteim: visszatérő puffadás, étkezések után néha hasi görcs, elégtelen kiürülés érzése, székelési ingerek. Az orvosok nem tartották indokoltnak a tükrözést. A diagnózis: SIBO+ IBS. Antibiotikumra és probiotikumra javult, most egész jól vagyok. De a széklet vér tesztem pozitív lett, elkerülhetetlen a tükrözés és ez így együtt enyhén szólva sem reménykeltő. Nem akarom, hogy a családomat az elkereülhetetlennél jobban megviselje. Tudom, hogy erősnek kell lennem, de nem tudok. Örülnöm kellene nekik és kiélvezni velük a hátralévő időt, de nem megy. Csak sírok.
2020. okt. 16. 01:22
5/12 anonim válasza:
Lehet, hogy jó helyen van a daganat és műthető, ilyen esetben túl lehet élni. Többet fogsz tudni a tükrözés után, de nem kell egyből feladni és halálhírre gondolni.
6/12 anonim válasza:
Rokonomnak ez volt, ő már végig csinálta a kemót. Jó pocsékul volt de túlélte, visszakötötték neki és már jól van.
Van remény.
7/12 anonim válasza:
Kitartást! Lehet egy nagyobb polyp is, nem feltétlenül rák.
8/12 anonim válasza:
Ez nem daganat. Lehet polyp is, IBS,Chron betegség....stb. Nem kell drámázni.
Ne haragudj de ennyi erővel ha az ember feje fáj, akkor higgyje azt hogy agy daganata van?
9/12 anonim válasza:
Egyébként amilyen tüneteket leírtál azok mind igazak rám évek óta. :D :D Annyi különbséggel hogy nekem nem a labor mutatja ki hogy a széklet vér pozitív lett, hanem székelés után a wc papíron látom sokszor a vért, de biztos vagyok abban hogy külsőleg vérzik, aranyér vagy csak a bőr berepedt az erőlködés miatt.
Ha daganatos lennél fogynál is, menne a hasad, elesett lennél,stb..
Nem kell sajnáltatnod magad és végrendeletet írnod.
10/12 anonim válasza:
Ezek a tünetek rengeteg embernél fennállnak és csak elenyésző százalékuk daganatos tényleg... kicsit mintha túldramatizálnád a helyzeted... De a legjobbakat kívánom azért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!