Ha elkészül ez a rövid idő alatt "összedobott" oltás a Covid-19 ellen beadatod magadnak? Mennyire bízol meg benne?
nem,semennyire.
https://www.youtube.com/watch?v=BoByzNw44vs&ab_channel=Attil..
Miből gondolod, hogy rövid idő alatt "összedobott"?
Tudod a kutatók, virológusok, fejlesztők, tesztelő/elemző csoportok nem a tökeiket vakargatni járnak be csaknem egy éve melózni.
#1-es, ez már ezerszer meg lett cáfolva, olvasgass:
Nem bízom az oltásokban.
Nem adatnám be magamnak.
Aki akarja az nyugodtan adassa be magának. . De én úgy gondolom, hogy az immunrendszernem meg van a maga ellenálló képessége nem kell ezt tönkretenni és elnyomni,, gyógyszerekkel''. Ha erős leküzdi a betegségeket. Ha nem, akkor így jártam. Természetes szelekciónak hívják.
#5-ös: ja értem, a világ összes újságírója hazudik, csak jóskapista a youtubeon mondja meg az igazat.
"én hiszek amiben hiszek" - ez asszem jól összefoglalja. A sok hit mellé néha egy kis gondolkodást is bepróbálhatnál, csak a változatosság kedvéért.
#6-os: a vakcina nem gyógyszer, és végképp nem nyomja el az immunrendszert - pont az a funkciója, hogy felkészítse azt egy jövőbeni fertőzésre.
"Nem bízom az oltásokban.
Nem adatnám be magamnak."
Ugye te nem bénultál le gyermekbénulásban (köszönhetően a szabin-cseppeknek)?
Ugye nem volt sem diftériád, sem szamárköhögésed, sem merevgörcsöd? Akkor te is kaptál Di-Per-Te oltást.
TBC-s sem lettél, igaz-e? Akkor a BCG oltás is jól működött.
Ugye a bárányhimlő is elkerült? Akkor ez ellen is kaptál oltást 16 hónaposan.
És ha jól látom, fertőző májgyulladásban sem szenvedsz, hiszen beoltottak Hepatitis B oltással ellene.
De tudom, te nem bízol az oltásokban...
Kedves primitív #9-es válaszoló.
Az eddig meglevő, különböző betegségek elleni védőoltásokat tudomásom szerint 4-5-6 (vagy volt hogy még több) évig tesztelik hogy valóban nem okoz-e hosszú távon sem komolyabb problémát!
Ezen idők alapján az alig 1 év alatt létrehozott oltás nyugodtan hívható összedobottnak!
Ebben az 1 (másfél) éves fejlesztés/tesztelés alatt k*vára fogalmunk sem lehet hogy mik lesznek a hosszabb távú következményei!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!