Ki az aki már átesett a koronavíruson?
Késő délután 2-3 óra alatt 39,5-re szökött fel a lázam, estére rázott a hideg, izomfájdalmam volt, és nem csillapodó fejfájásom.
Másnap elkezdett menni a hasam, az odáig súlyosbodott, hogy mire rendbe szedtem magam, jött a következő adag. Gyakorlatilag 3-5 percenként.
A láz gyógyszerrel lement 38,5-38,7 körülre, nappal 38.
Aztán 3 nap alatt elmúlt minden, úgy ahogy jött. Mire elmúltak a tünetek, csináltak tesztet, pozitív lett. A hasmenés megmaradt még egy hétig kb.
Egy héttel később a tüdőben szúrást éreztem levegővételre, és a nagy levegő vétel köhögést ingerelt. A szúrás napok alatt balról jobbra vándorolt át. Ez valószínűleg már valami szövődmény volt. Azóta eltelt még egy hét, a szúrás köhögés megmaradt, és esténként felszalad a lázam 38 körülre, és le is megy magától, ezt egy óra alatt csak úgy.
Egyelőre itt állok...
Nem tudom, nem találkoztam igazolt beteggel... Vagy legalábbis nem tudtam róla. Bár hozzáteszem, nem is kutatta senki...
A kérdéses időszakban bejárta dolgozni, BKV-ztam, boltokba jártam, itt a lakótelepen, voltam 1x túrázni is. Gyakorlatilag bárhol rámköphette valaki.
Mások viszont (az ismert környezetemben) nem kapták el. Sem a munkahelyemen, sem anym, testvérem, sem az a 3 emberke akikkel túráztam.
Bár utóbbi sem érdekelt senkit, nem volt kontaktkutatás. Piros cetlit se kaptam. Magára hagyták ezt az egész témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!