Van itt aki átesett a koronavíruson?
Figyelt kérdés
Nem belebotlott és átesett rajta, hanem elkapta :D
Milyen volt a lefolyása?
2020. szept. 9. 15:04
1/13 anonim válasza:
Elkaptam, végigtesztelték a kosárcsapatunkat egy meghívásos torna során. Nyilván semmit nem vettem észre belőle, ahogy a családom/ismerőseim sem.
Őket nem tesztelték, de valószínű, hogy általam szintén megfertőződtek.
1 embernél lett még a csapatban pozitív a teszt, ő sem érzékelt belőle semmit.
2/13 anonim válasza:
Nekem egy rokonom lett pozitív. Tüdőembóliával vitték kórházba, és mivel kórházba került, kellett tesztelni, pozitív lett.
A koronából semmit sem érzett, az embólia miatt volt rosszul, de mikor azt kezelték, utána teljesen jól volt már. Azóta is karanténban van (másfél hete), de abszolút jól érzi magát.
3/13 anonim válasza:
Egy rokon orvosnő külföldről jött haza és pozitív lett a tesztje. Kicsit fájt a torka és tüsszögött. A második tesz már negatív volt. Egy influenza rosszabb volt.
4/13 anonim válasza:
Férjem nagynénje belehalt (dializált volt, de nem betegség miatt, hanem tavaly év végén mindkét veséje sérült balesetben, és még nem sikerült transzplantálni, az orvos volt fertőzött), most az öcsém fia beteg. Fullad, lázas.
5/13 mittudomen721 válasza:
Nekem munkatarsam ket rokona kerult lelegeztetogepre. Szerencsere mar lekerultek rola. Szerintem egyebkent en is atestem rajt meg tavasszal tunetek meg beszamolok alapjan. De nem biztos mert nem fordultam dokihoz. De ha az volt nem volt kellemes. Napokon at rendkivul kimerult faradt voltam tobbek kozott. Sosem tapasztaltam meg ilyesmit. Sokan szamoltak be ilyesmirol hogy eletukben nem voltak meg ennyire gyengek faradtak kimerultek. Ebbol gondolom hogy a virus lehetett.
6/13 anonim válasza:
Óriási divat lett a celeb körökben "vírusosnak" lenni. A vicc az, hogy kb50 féle koronavírus létezik, ami azt jelenti, hogy 10/2 emberben régen is volt, de ez a szám akár lehet 10/8-is. Ártalmatlan a 90%-a, de a pcr teszt kimutatja. Innentől kezdve mindenki azt gondol amit akar.
7/13 anonim válasza:
Utolsó: a tesztek kifejezetten ennek a koronavírusnak az RNS-ét mutatják ki, nem úgy en bloc a koronavírusokét. Annak nem nagyon lenne értelme valóban :) Remélem Te sem gondoltad komolyan. A sima náthát is egy koronavírus okozza és okozta mindig is amióta világ a világ.
8/13 anonim válasza:
Egy ismerősnek és férjének lett itt pozitív a tesztje.Miután idősotthonban ápoló, letesztelték.Nekik semmi tünetük nem volt, letöltötték a két hét karantént,ennyi.
9/13 Henrik Breitigam válasza:
Én és a feleségem is elkaptuk. Lehet másodszorra is elkapni?
10/13 anonim válasza:
Lehet, de elméletileg 3-4 hónapon belül még védettséget ad egy fertőzés és utána még enyhébb lefolyású lesz. A lényeg: "elméletileg"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!