Van itt aki átesett a koronavíruson?
Nem belebotlott és átesett rajta, hanem elkapta :D
Milyen volt a lefolyása?
Igazabol nekem annyi volt az egesz hogy egyik nap ereztem hogy nagyon picit lelegzes kozben szarazan horog a torkom, mint amikor kohogok, es aznap enyhe torokfajas is volt amikor ezt ereztem, es ereztem hogy hoemelkedesem lett estére. Masnap kiderult hogy covid, aznap delutan kettoig aludtam, viszonylag eleg sokaig, amikor felkeltem, ereztem hogy van kis hoemelkedesem, kicsit fajtak az izmaim alvas utan, de atmozgattam magam es elmult.
Ittam sok gyomber teat mert azt kivantam meg valami eheto viragot is ami csipos nem tudom micsoda az.
Aztan ezen a masodik napon estére el is mult az egész szinte, picit éreztem enyhe gyengeseget egesznap, de semmi extra nem volt, annyi hogy ejszaka kevesbe tudtam aludni a hoemelkedes miatt de masnap mar mintha mi sem tortent volna.
De en ilyen vagyok mindenben, akarmilyen jarvany van, masoktol mindig hallom hogy milyen sulyos nekik es hetekig szenvednek, nekem meg mindig 1-2 nap alatt atfutnak ugyan ezek a tunetek sokkal enyhebben.
Azota mar reg le is telt a karanten
Utolso! Hogy derult ki mar masnap hogy covid???
Amugy rajtam most megy keresztul a cucc. 3 napja tart, 39 fokos laz, torokfajas, takony.
Kb ugyanolyan nekem mint amit minden evben elkapok. Ettol masnak meg lehet sulyosabb.
Szoltam a haziorvosnak telefonon es teszteltek.
Nem ereztem annyira rosszul magamat, de fontosnak tartottam hogy lemondjam a programjaim hogyha tenyleg covid. Ezert kertem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!