Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Utolsó menstsváram talán az...

Utolsó menstsváram talán az internet,valaki hasonlót hallot már?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem becsülöm le az internetet,talán itt bukkanok rá a megoldásra: január óta visszatérően izzadok éjszakánként (29N). Általában kb egy hétig folyamatosan,2-3 hét szünet és újból. Leginkabb a mellkasomon folyik a víz,de annyira hogy párom törölget törölközővel :(

Orvosok ahol voltam: februárban háziorvos-> vérkép,mellkas röntgen, áprilisban nőgyógyász -> hormonpanel kibővített nagyvérképpel (vitaminokat is néztek),inzulinrezisztencia vizsgálat,rákszűrés,hüvelyi UH, májusban ultrahang -> hasi+nyaki+pajzsmirigy.

Itt megszűnt az izzadás majd augusztusban újult erővel visszatért ekkor elmentem egy belgyógyász endokrinologushoz aki egy még nagyobb hormonvérképet csinált,az összes hormonom rendben,nem vagyok premenopauzás (várható volt 29 évesen)

Gyógyszert nem szedek,soha nem iszom alkoholt,nem dohányzom egyáltalán,a szoba hőmérséklete nem befolyasol semmit.

Naptárat vezetek,de a ciklusomhoz sincs semmi köze.

Már az összeomlás szélén állok,a háziorvoson kívül mindenhol kemény.pénzeket fizettem,es.mégsincs meg a problémám oka. Nagyon félek,hogy februárban túl korán mentem az általános vérképre és azóta kimutataa valamit :( A háziorvosom ugyanis előszór a limfómát emlegette.

De ennyi vizsgálat után most már mit tehetnék???

Valakinek bármi ötlet,tapasztalat egy elkeseredett nőnek? :(((

2020. szept. 29. 07:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Én okosabb voltam nálad mert el sem mentem ezzel a nagy semmivel az orvoshoz. Mérj lázat ilyenkor. Ha nincs és nincs semmi más tüneted sem akkor nem kell ezzel foglalkozni. Már agyon vizsgáltak. Nem találtak semmit. Valami pszichés dolog lehet. Nekem már közel 10 éve van hullamzó intenzitással és nincs semmi bajom. Igen rák miatt is lehet. De annak nem az az egyetlen tünete. Nem értem miért csinálsz ebből ekkora ügyet?
2020. szept. 30. 13:47
 12/29 anonim ***** válasza:
Egyébként meg ha annyira aggódsz csináltass félévente vérképet. Az enyém pl tökéltes pedig nem egyszer kell átöltöznöm az éjszaka folyamán.
2020. szept. 30. 13:48
 13/29 A kérdező kommentje:

Szerintem ha egy éjszaka többször kell atöltöznie az embernek az nagyon nem momdható semminek vagy normálisnak.

És nem tartalak okosabbnak attól hogy nem mentél el orvoshoz...

Amúgy te hogy tudod kipihenni magad így?

Én olyan vagyok mint egy zombi attól,hogy folyamatosan felébredek arra,hogy "nyakon öntöttek"

2020. szept. 30. 18:37
 14/29 anonim ***** válasza:

Alvási apnoé (is) okozhat ilyeneket, egyik jellemző tünete lehet. Vannak alvásfigyelő alkalmazások, amelyek hangmintákat vesznek fel a környezetből és bár azt mondják "diagnosztikai célokra nem használható" de pl. görbéket rajzol, grafikont mutat és a hirtelen kilengést mutathatja vagy adott esetben hallani is lehet...

Párod nem mond olyanokat, hogy pl. sokáig nem veszel levegőt, vagy hirtelen felhorkantasz?

2020. szept. 30. 19:56
 15/29 anonim ***** válasza:
Kedves kerdező nekem ez a legkevesebb problémám :D ha ilyem időszakom van készítek száraz ruhát az ágy mellé. Mivel már 10 éve van időszakosan a probléma, gondolom nagyon súlyos dolog nem lehet. Különösebben tényleg nem érdekel. Amúgy is mindig álmos meg fáradt vagyok sokat nem ront a helyzeten. :D De nekem szerintem pszichésen van stressz miatt. Letojom annyi hogy hőmérsekletemet hetente többször mérem mert ha láz is lenne az nem lenne tréfa dolog meg a mérlegre is ráallok időnkét hogy nem fogytam e és az éves vervetelt sem sunnyogom el. Ennyi.
2020. okt. 1. 11:01
 16/29 anonim ***** válasza:
76%
Van akinek súlyos dolgokat okoznak ezek és nem szeretne együttélni velük, teljesen érthető módon. Azt, hogy ezért miért kell Kérdezőt bántani, aki szeretné problémáját megoldani, nem tudom, nem értem.
2020. okt. 1. 11:12
 17/29 anonim ***** válasza:
Senki nem bántotta. Neked meg minek kell védőügyvédet játszani egy nemlétező ügyben. Csak próbáltam ravilágítani hogy ez nem akkora probléma mint ahogy megéli. Főleg ha már agyon vizsgálták.
2020. okt. 1. 13:26
 18/29 anonim ***** válasza:
69%
Ha valaki emiatt nem tud pihenni, nem tudja kialudni magát, akkor de, nagy probléma.
2020. okt. 1. 13:39
 19/29 anonim ***** válasza:
Akkor mászkáljon egy világjárvány idején orvosról orvosra ha nincs jobb dolga. Ha mindenáron megoldást keres inkább egy pszichologust keresnék hátha kiderül hogy van ott szorongást okozó probléma a fű alatt.
2020. okt. 1. 15:26
 20/29 A kérdező kommentje:
Hát igen mindenáron kéne a megoldás,mert igaz azt mondták 3 hónap múlva menjek kontrollra,de ezt nem lehet így csinálni,ez az éjszaka már tűrhetetlen volt,éjfél után óránként öltöztem át :(
2020. okt. 2. 06:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!