Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyi az esély, hogy elkaptam...

Mennyi az esély, hogy elkaptam a koronát?

Figyelt kérdés
Már a 3. napja, hogy folyamatosan fáj a fejem. Erős nyomást érzek a homlokomon. Furcsa kaparás szerű érzésem van a torkomban és szárazat köhögök. Ma pedig folyni kezdett az orrom. Elég fáradt vagyok mostanában. Lázam nincs, de lázasnak érzem magam. A testhőm viszont magasabb mint szokott lenni, most 36.3 eddig mindig 36.1 volt. Lehet sima nátha is de eszembe jutott, hogy egy nap egy kínai boltban vettem maszkot amit aznap használtam, és ami egy csomó maszk között volt amit össze vissza fogdostak. Tudom buta voltam, de akkor nem jutottt eszembe. Mit gondotok? Fejfájás nálam 1 nap alatt elmúlik de most nem. Meg sok nyál termelődik a számaban mint mikor náthás vagyok .22L

2020. szept. 24. 04:00
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
5%
2020. szept. 24. 04:21
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Inkabb influenza.
2020. szept. 24. 05:04
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Nem a tudással van a baj ha nem a hiányos tudással .
2020. szept. 24. 05:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Teszt nélkül legfeljebb egy jós tudna valamit mondani erre, lehet az is, de egy sima náthavírus is.
2020. szept. 24. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!