Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyerekek élménybeszámolója a...

Gyerekek élménybeszámolója a koronavírusról?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok elsősorban a 13-14-15-16-17-18 éves gyerekek élménybeszámolójára. 16 vagyok, ha elkapom a vírust, mi lesz? Hogy lesz? Milyen súlyosak és mik voltak a tünetek? Kórházban mi volt? Kaptatok-e perfúziót? Hány napig voltatok kórházban? Mennyi idő alatt zajlott le az egész és mennyi idő alatt épültetek fel teljesen? Előre köszönöm ha valakinek van kedve elmesélni mindezt, akár privátban is.

2020. szept. 23. 15:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%

Kedves 10-es, 6-os vagyok én természetesen az iskolákon kívül sok mással nem értek egyet (esti bulik 11-ig ugyanúgy vannak, lakodalmak, sportesemény stb), ettől függetlenül, aki ilyen helyre megy az ezzel vállalja a kockázatot, iskolába viszont muszáj a diákoknak járni.

Kérdező, sajnos valóban valószínűtlen, hogy mire egy fertőzöttet azonosítanak (tesztelés, annak eredménye több nap) ne fertőzött volna meg másokat, hacsak nem volt már a teszteredmény előtt is karanténban, különösen, hogy ha jól tudom a tanórákon továbbra sem kötelező a maszkviselés és az, hogy mennyire lehet a tantermeket szellőztetni elég változó, így valóban lehetséges, hogy vannak további tünetmentes /lappangó fertőzöttek, de drukkolok, hogy megússzátok.

2020. szept. 23. 22:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

19 vagyok, szakmai évemet csinálom gimiben.

Ma vettek tesztet,holnap kapok eredményt de szinte 100% hogy a mostani korona a bűnbak.

Elősször csak a hátam kezdett el fájni, úgymond izomfájdalmam volt, de nem figyeltem rá különösebben.

Ma már felment a lázam 39 fölé,rázott a hideg, fájt a fejem, nehezebben veszem a levegőt.

Nincs semmilyen betegségem, teljesen egészséges vagyok. Évente nagyon max egyszer van egy kis orrfolyásom influenzaszezonban. Csodálkozom is hogy ennyire megvisel

2020. szept. 24. 22:03
 13/14 anonim ***** válasza:
70%
Nekem meg már qvára elegem van az egészből!a kicsi nem mehet oviba,mert folyik az orra,a nagy nem mehet suliba,mert köhögött lázmérés közben,én nem mehetek dolgozni mert valakinek itthon is kell lenni velük,a férjem meg beleszakad a munkába!mert azért lássuk be,a fizetés is kell...
2020. szept. 24. 23:51
 14/14 anonim ***** válasza:
89%

Hadd tegyek tisztaba par dolgot. Sokan tevesen azt hiszik hogy fiatalok csak alapbetegseggel egyutt halhatnak bele a virusba.

Ez nincs igy, soha nem is volt igy. Ahogy az influenzaba is bele lehet halni ugy hogy elotte makk egeszseges voltal ugy a covidba is. Csak roppant kicsi az eselye hogy ugy legyengitse a szervezeted es mondjuk tobbszervi elegtelenseget okozzon.

Tehat egeszseges, alapbetegseg nelkul elok is meghalhatnak, ahogy meg is haltak covidban eddig is. Csak erre az esely mondjuo 10000bol 1.

2020. szept. 28. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!