Gyökér kezelni kell két elhalt és egy makk egészséges fogamat, utóbbit a gyökércsúcs eltávolítás a ciszta miatt. Élménybeszámoló aki átesett már rajta? Gyökérkezelés és a ciszta eltávolító műtét érdekelne.
Gyökérkezelésről tudok mesélni,nekem ma volt. Ha elhalt a fogad semmit nem érzel belőle az égvilágon! Nagyon féltem tőle,de az érzéstelenítő csodákra képes. Pikkpakk megvolt, olyan érzés volt mint amikor körömreszelővel reszeled a körmödet:)
Nyugi nem olyan vészes mint amilyen csúnya a neve. Megfelelő érzéstelenítéssel semmit nem fogsz érezni belőle. (jó tanács: ne SZTKba menj ha megteheted!)
No, most jövök a szájsebésztől még el vagyok zsibbadva, gyökér kezelte két fogamat, de csak ideiglenes tömést rakott. A műtét elmarad, megvárjuk míg a ciszta kisebb lesz, így kevesebbet kell eltávolítani a gyökérből. Most fél évig cserélgetjük benne a gyógyszert.
Ha azt mondom semmit sem éreztem azt szó szerint vegyétek nem kamu. Nagyon ügyesen elérzéstelenített és még azt sem éreztem a zselé, a vékony tű és a profi doki miatt. Magánklinikáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!