Mennyi tartod szem előtt a koronavírus-járványhoz kapcsolódó szabályokat, javaslatokat?
Kíváncsi vagyok arra, hogy az emberek attitűdje miképp oszlik meg. Azt látom, hogy itt vannak éles viták a két oldal között, azonban valamennyire szeretném felmérni, mégis nagyjából mekkora a két tábor.
Ennek keretein belül kérlek, minél többet válasszatok a feltett kérdésre a megfelelő válaszlehetőség megjelölésével.
Nem tisztem sem egyik, sem másik oldalt támogatni, erősíteni, csak és kizárólag a két tábor nagyságát szeretném megbecsülni.
Előre is köszi%
A javaslatokat szinte egyáltalán nem tartom be (pl iskolában egyáltalán nem viselek maszkot de BKVn nem utazom nem vagyok Budapesti)
DE hiszek a járvány létezésében mert az nem hit kérdése csupán a statisztikákat túlozzák meg a felhajtást.
Korlátozottan hiszek a vírusban, mert tudom, hogy van és létezik, ellenben azt is tudom, hogy az egész fel van fújva.
Szabályokon belül egyedül a maszk használatot tartom be, de azt se teljesen mert nem húzom az orromra a maszkot csak ha rendőrt látok. Ajánlásokat pedig elolvastam, tudomásul vettem, túlzásnak találom,remélem csak ajánlások is maradnak.
"a maszk használatot tartom be, de azt se teljesen mert nem húzom az orromra a maszkot"
Akkor semennyire se tartod be, ne alltasd magad. Miattad is halnak meg emberek, mert így tovabbadod...
Mi az hogy hiszek benne? Ez nem a joisten vagy a lapi liderc, ez egy szimpla virus. Virus es kesz.
Nem hinni kell benne, hanem igyekezni nem elkapni es nem terjeszteni a megfelelo szabalyok es ovintezkedesek betartasaval.
A nemi betegsegek is csak ugy kivedheto ha gumi van a farkon, es nem nyalj falja egymast a ket fel, de ha valaki sose akar osszeszedni valami kiirthatatlan gombat bacit vagy durvabb nyavalyat, akkor vagy igy szexel vagy csak azotan kezd szexbe ha egy std szurest lenyomott a kiszemelt egyen.
Egyebkent miert nem kerdezzuk meg hiszunk e az influenzaban, az is mindig januar marcius tajan jon nyaron miert tunik el? Ki hisz a baranyhimloben? Azok szunyogcsipesek azert viszketnek. Ki hisz a sok fura nevu baciban? Mi a farkam az az MRSA? Na de a az oltasok amikbol a csipszek jonnek az ereinkbe, mint kuytanak a bore ala. Fu na azt mar legyartottak es mindenkit kivetni fognak sajat műhóddal! Emberek vigyazzatok miben hisztek!
Na megyek aludni. Paaa
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!