Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a bajom? Magas...

Mi lehet a bajom? Magas pulzus, folyamatos álmosság.

Figyelt kérdés
A pulzusom mindig is magas volt. De ami mostanában elkezdett aggasztani, hogy nagyon sokat vagyok álmos. Kialszom magam, 8 órát vagy többet simán alszom. Viszont az elmúlt néhány hónapban vannak olyan hetek, amikor felkelek és már egyből álmos vagyok, egész nap. Aztán van, hogy ez elmúlik. De ezen a héten nagyon durván álmos voltam minden egyes nap (pedig kialudtam magam rendesen), alig tudok csinálni valamit vagy menni valahova az álmosságtól. Hova forduljak ezzel? Menjek vérvételre? Mi lehet a bajom?
2020. szept. 19. 12:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem akkor van ez az extra fáradékonyság amikor vashiányos vagyok. Háziorvost lehet érdemes megkérdezni.
2020. szept. 19. 12:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Magas pulzus mit jelent nálad mennyi az annyi ?

Magas pulzusnál nem alszol el ha tényleg magas 100-120 /perc nyugalmi helyzetben .

Akkor te a heves szívverésedtől nem tudnál aludni .

2020. szept. 19. 12:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Alapvetően 90 körül van, de simán felmegy 120-ra is gyakran. De nem egyszerre szokott jelentkezni a kettő. Vagy magas pulzus, vagy álmosság, mikor melyik.
2020. szept. 19. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Pulzus normalizálására Lokren nevű gyógyszer az ász csak orvos írja fel .
2020. szept. 19. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:
És nincs olykor csillapíthatatlan szomjúság érzésed hozzá?
2020. szept. 19. 13:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Az nincs.
2020. szept. 19. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!