Ez agydaganat? Tunetek lent
Figyelt kérdés
Kb két hete fáj a fejem,emellett náthás vagyok, és gyenge. Néha zúg a jobb fülem, és random megremeg valamelyik testrészem. Nem fogytam,és gyenge se vagyok2020. szept. 14. 09:20
1/8 anonim válasza:
Ha aggódsz menj el orvoshoz!
Ez kismilló meg egy dolog lehet, nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni.
2/8 anonim válasza:
Khmm,ugye nem képzelted,hogy ezt így megmondjuk neked?
Beszélj egy orvossal,ugyanis az agydaganatot koponya röngtennnel vagy EEG vagy MRI vizsgálatokkal diagnosztizálják
3/8 anonim válasza:
Agydaganaton kivul sok betegseg okozhat fejfajast, gyengeseget, fulzugast. Mar pl csak az is, ha rossz a szemed es egyebkent szemuveg kene, de nincs/ nem hordod. Orvossal konzultalj.
4/8 A kérdező kommentje:
Múltkor voltam heim pál kórházba és mondták ambulencián hogy ők nem látnak semmiféle kóros betegséget,csak az mégsem egy ct vagy mri
2020. szept. 14. 09:40
5/8 anonim válasza:
"csak az mégsem egy ct vagy mri"
?
Nem c
Nem CT-vel vagy MRI-vel csinálták?
6/8 anonim válasza:
Haziorvos ad beutalot neurologiara, ott kene probalkozni. A neurologian majd elrendelik a kulonbozo vizsgalatokat. Ranezesre a legnevesebb orvos se allapitja meg, hogy mi van a fejedben.
7/8 anonim válasza:
A náthatól van bajod ne dramatizáld túl. Vegyel egy infralámpát sokat segíthet.
8/8 anonim válasza:
Szóval elmondták, hogy nem tumor/agydaganat, de te mégis a gyakorira jöttél kérdezősködni?
Miért akarod annyira hogy az legyen?
Ahhelyet hogy azt vizsgálgatod, ami már ki van zárva, foglalkozhatnál azzal ami tényleg lehet a tüneteid oka....
Például újdonsült allergia, illik a tünetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!