Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Akinek esetleg volt agydaganat...

Akinek esetleg volt agydaganat vagy gyanu?

Figyelt kérdés
Zsibbadok sokszor, kezem labam labujjam. A fejborom egy reszben erzeketlen.. Neha nyomast erzek a fülemben, zug is a fulem jo par eve folyamatosan. Gyenge vagyok fajdogal a fejem, egni szokott a fulem az arcom. Beultettek a bogarat a fulembe hogy menjek mr-re nehogy valami agydaganat legyen.
2020. aug. 18. 13:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha jópár éve, akkor nem agydaganat, mert akkor már nem élnél. Meglehetősen szerteágazók ezek a tünetek, az égő fülek és arc biztos nem agydaganat-tünet. Én pszichésnek gondolom, de csodálom, hogy nem mentél még el orvoshoz. A háziorvoshoz menj, ő dönti el, de szerintem neurológiára és fülészetre kell menni. Szerintem semmit nem fognak találni, de ki kell vizsgáltatni.
2020. aug. 18. 13:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Voltam ma elkuldtek belgyogyaszatra, borgyogyaszhoz a hohullamok arc eges miatt viszketes miatt gyanakodnak valami etelallergiara.. De. Neurologiara is megyek jobb megnezni az agyat koponyat hogy rendben van-e.. Lehet psziches viszont a legyogyszerezest kihagyom..
2020. aug. 18. 14:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Ott még nem tartasz, hogy "legyógyszerezzenek", ezt majd csak a kivizsgálás után. De az életvitelt gátló tünetek esetén, pszichoterápia mellett nem baj a szorongásgátló gyógyszer ideiglenes használata.

Majd jelezz vissza, milyenek lettek az eredmények.

2020. aug. 18. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!