Mindenkeppen menjek szakorvoshoz,ha reggelente 8körül van a vércukrom?Mar 3éve 2 tipusu cukorbeteg vagyok,a szakorvos felírt Metfogamma tablettát,napi 2x1.Mig 7 körül mozgott a vércukrom,addig nem aggódtam.Most sajnos nem nagyon tudom lejjebb vinni.
Figyelt kérdés
2020. szept. 11. 09:29
1/4 anonim válasza:
Hát ártani nem ártana. Cukorbetegeknel még fontos a hba1c érték is és ha valami nem jó akkor hosszútávon tönkre tesz a cukorbetegseg a szövődményeivel.
A vercukirmerod egyébként jól mér? Volt egy ismerősöm, akinek nem mért jól az eszköze.
Ezeket mindenképp tisztázni kell.
Esetleg diétát is váltani kell.
Talán itt olvastam egy hozzaszolasban, hogy egy bácsit ketogén diétára fogta a család és normalizalodott 3 hónap alatt a vercukra.
2/4 anonim válasza:
Én mennék. Éppen ma reggel voltam vérvétel eredményért és átbeszéltem a dokival. Nekem is 7,8 volt Meforal mellett a vércukrom éhgyomorra és rendszerint ekörül van. Elő is jegyzett cukorterhelésre.
3/4 anonim válasza:
Igen mindenképp. Diétát tartod?
4/4 anonim válasza:
Ilyen magas reggeli cukorral a terhelést se tudják megcsinálni (úgy tudom, ha 7 fölött van a cukrod reggel, nem lehet megcsinálni a vizsgálatot). Szóval mindenképp menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!