Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet az, hogy idegesít...

Mitől lehet az, hogy idegesít a tudat, hogy gyerekem van már?

Figyelt kérdés

Egy ideje állandóan zavar a tudat, hogy anya vagyok és sose leszek már gyerektelen független. Ez 1 éve jött elő. Bárhova megyek, munka közben is az jár az eszembe nem tudok ellazulni állandóan ideges vagyok zavar ez a tudat.

Ha nem lenne gyerek le tudnék engedni úgymond, tudom.

Az zavar,hogy minden ügyét nekem kell intézni aggódni érte... idáig csak is a saját dolgom volt az agyamban. De most ő teljesen kiteszi úgymond az agyamat.

Nem tudom jól érezni se magam tudom csak akkor ha ő nem lenne.

Rettenetesen zavar ez az érzés. Olyan görcs szorongás van bennem. De nem azért hogy van vele valami hanem hogy az életemhez tartozik és az a látlatatlan köldökzsinor hozzá fog tartani. Képtelen vagyok gondolatban elvágni és ellazulni.

Ez annyira megvisel hogy elakarom hagyni az apjára hagyva.

De akkor is benne lesz a tudatomba.

De mi ez miért érzek ilyet?

Van egy tesóm de őt magam mellé tudom agyban tenné vagy félre is de a gyereket nem. Őt mindig magam előtt látom keresztezve a gondolatom.

2020. szept. 10. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ez a gyerekvállalás nem úgy történt, hogy magadba néztél előtte és tudtad, hogy Te igenis készen állsz a gyerekvállalásra és igen, akarod. Szóval most nem tudom mit vagy meglepődve.
2020. szept. 10. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Jó ötlet amit írtál. Pattintsd le az apjának. Éljen a szabadság!

Rock and roll!

2020. szept. 10. 14:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj el pszichológushoz, talán kiderül mi okozza. Persze az is lehet csak véletlen estél teherbe, vagy nem te akartál gyereket, de ha ilyen gondolataid vannak, akkor talán valóban jobb ha otthagyod a férjedre (feltéve ha ő szívesen, szeretetben nevelné), és odábbállsz.
2020. szept. 10. 14:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tervezett gyermek...
2020. szept. 10. 14:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
De sajnálom szegény kisgyereket :(
2020. szept. 10. 15:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem veszelyes lehetsz a jovoben a gyerekedre. Kezelest igenyel az allapotod, de ahogy irsz, az alapjan tenyleg jobb lenne, ha elhagynad oket es eselyt kapnanak egy normalis eletre.
2020. szept. 10. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:
88%
Igaza van a 6-osnak, addig hagyd el, amíg még nagyon kicsi (max 1-2 éves), mert akkor hamar elfelejti, hogy ki voltál, 4-5 éves korára nem fog emlékezni rád. Míg ha szenvedtek még 5-8 évig, a gyerek full összefog törni, hogy elhagyja az anyukája. Most lépj.
2020. szept. 10. 15:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!