Hívott a mentős,hogy hamarosan jönnek covid 19 tesztet venni,és ne egyek ne igyak előtte,de pont akkor ettem,baj lesz?
Figyelt kérdés
Azt mondta dél vagy egy után nem sokkal jönnek,a teszt előtt 3 órával ne igyak és ne egyek.Viszont én pont akkor ettem és ittam egy csomót,és ha tényleg akörül jönnek amit mondott,akkor nem telik el három óra,de lehet,hogy még másfél sem.3/4 11kor hívott kb.2020. szept. 10. 11:36
1/19 anonim válasza:
hát megmondod nekik, hogy i am so sorry, szóltak volna előbb. de nem hiszem, hogy ez lényegesen befolyásolná az eredményt. max. feltüntetik a kantonon, hogy mégis ettél és azt vegyék figyelembe a teszt eredményénél.
2/19 anonim válasza:
Szerintem úgyis késni fognak. Tudok olyanról akihez két hétig nem mentek ki. Úgyhogy no para, max. szólsz hogy ettél.
3/19 anonim válasza:
De mi köze lehet az evésnek a vírushoz?
4/19 A kérdező kommentje:
Lesodorhatja az étel a vírust a torokból,és onnan (is) vesznek mintát.
2020. szept. 10. 12:05
5/19 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is késni fognak,legalábbis remélem.De remélem csak pár órát,nem két hetet :D
2020. szept. 10. 12:06
6/19 anonim válasza:
bírom az ilyet :D
akkor miért nem hívott időben?
7/19 A kérdező kommentje:
Hát ez az :D :(
2020. szept. 10. 12:13
8/19 anonim válasza:
Ha garatváladékot vesznek, akkor ahhoz, hogy érvényes tesztet lehessen csinálni, be kell tartani a fent említett evés-ivás szünetet. Nem tudod visszahívni, hogy x óra előtt ne jöjjenek?
9/19 A kérdező kommentje:
Sajnos rejtett volt a szám,így nem tudom visszahívni. :(
Legközelebb már csak akkor hívnak szerintem ha már itt vannak.
2020. szept. 10. 12:21
10/19 anonim válasza:
Hát én szólnék nekik, hogy pont most ebédeltél, jöjjenek később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!