Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Úgy meg lehet fázni, ha...

Úgy meg lehet fázni, ha valaki pizsamában ül le TV-t nézni, fürdés után? Vagy pizsamában ül le reggelizni? (Nem pont most, hanem amikor hidegebb van)

Figyelt kérdés
2020. máj. 14. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem fűt a lakásban télen, akkor esetleg...
2020. máj. 14. 15:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Nálunk nem szokott annyira meleg lenni télen, csak 20 fok. Pulóverben szoktam napközben lenni. Éjszakára meg hosszú ujjú pizsama. Akkor gondolom nem használ, ha ebben a pizsamában ülök.
2020. máj. 14. 15:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon fázós vagyok, 21-22 fok van a lakásban, de ha kimászom az ágyból vagy takaró alól, máris tüsszögök sorozatban. Ettől még nem fázom meg, csak kellemetlen.
2020. máj. 14. 15:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Régebben pizsamában, mezítláb szaladgáltam a kinti vécére télen, minden egyes reggel :D
2020. máj. 14. 21:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Jó, de az rövidebb idő volt, mint mondjuk egy órán keresztül TV-t nézni :)
2020. máj. 14. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért ez nagyon sok mindentől függ. Mennyire vagy fázós, milyen a lakás, milyen az idő stb...

Én pl imádok pizsamában lenni, így nálam ez mindennapos, korán megfürdök majd pizsi, meg köntös és úgy vagyok este, reggel meg reggeli után öltözöm csak fel. Nem vagyok fázós típus, max hidegebb időkbe mamuszt hordok lakásban.

Egyébként volt már rá példa, hogy nyáron csak egy vékony köntösben vittem le a szemetet este annyira meleg volt :)

2020. máj. 30. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!