Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szívzörej stressz miatt?

Szívzörej stressz miatt?

Figyelt kérdés
Szóval ha én orvoshoz megyek, a pulzusom 120-at tuti megüti. Ebből fakad az, hogy hiába mérnek olyankor vérnyomást, tuti hogy 150. Mindenből fals eredmény lesz. Ezért szokott néha magas lenni a cukrom is. Na és olvastam, hogy szívzörej az lehet a magas pulzustól, amit nekem az idegesség vált ki, mert ilyenkor több vér megy át a szíven, és ez hangot adhat ki. Na és nekem szívzörejt hallanak a billentyűknél, de ugye ez is fals lehet a 120-130-as pulzusom miatt. A papírra 3/6-os szívzörej van írva. Kiváncsi lennék nyugalomban 70-es pulzussal milyen lenne.. Mit gondoltok erről a helyzetről? Fiatal vagyok, 20 éves.

2020. szept. 9. 17:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ok,majd várjuk a fejleményeket!
2020. szept. 12. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!