Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csináljak, hogy ne menjen...

Mit csináljak, hogy ne menjen a hasam a stressztől?

Figyelt kérdés
Tudom, ne stresszeljek, de ez nem ilyen egyszerű. Nagyon könnyen pánikolok, idegeskedek, de lesz egy fontos esemény (na emiatt is stresszelek). Jó lenne, ha aznap nem jönne rám. Esetleg milyen ételeket kerüljek?

2020. szept. 5. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szárazabb ételeket egyél: pirítós, üres tea, babapiskóta, stb. kerülendő: bableves, főzelékek, meg amik alapból megkavarják a gyomrot: pl szilvásgombóc tejszínhabbal. Érdemes lenne napi szinten relaxálni/meditálni/jógázni, vagy begyakorolni pár bátorító mondatot, ezek csökkentik a stresszt. Persze nem úgy, h kedden akarsz nyugodt lenni, és ezért hétfőn relaxálsz 10 órát. rendszeresen kell csinálni, csak úgy hat.
2020. szept. 5. 12:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Hülyeség bármit is tenni vagy enni, inni.

Ezzel csak ronthatsz rajta.

AZ idegeskedést kell megszüntetni, elkerülni.

Nekem is volt már hogy az idgességtől hasmenésem volt , de amikor megnyugodtam, rendbe jött.

2020. szept. 5. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
A hasmenés csak tünet, a stressz az, amit kezelni kellene, hogy ne legyél ennyire feszült.
2020. szept. 5. 13:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 2 évig minden nap hasmenésem volt a stressztől. Kaptam savlekötőt az segített. Sajtos piritós, főtt krumpli, főtt rízs parolt csirke vagy hal. Sós kekszek. Kb ez ami kimélő étrend ilyenkor. Csak vizet igyál és vegyél egy doboz bolus adtringenst a patikában nagyon jó hasmenés ellen. Nincs semmilyen mellékhatása. Legyen mindig nálad belőle engem pszichésen megnyugtat. De mikor a végét jártam volt hogy ittam egy pohár sört az megnyugtatott és elmúlt minden bajom. De ez max alkalmi megoldás hosszútávon visszaüt.
2020. szept. 5. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!