Hogyan készüljek fel arra, hogy szinte biztosan el fogom kapni a Covid-19 - et?
Figyelt kérdés
Hétfőn kezdődik Pesten az egyetemen, be fog robbani a járvány. El fogom kapni nagy valószínűséggel. Lelkileg hogy lehet erre felkészülni?2020. szept. 5. 23:15
11/15 anonim válasza:
Lehet, hogy tavoktatas lesz hamarosan. Magyarorszagon a maszkviseles egesz jo pl Angliaval osszehasonlitva.
Most tesztelnek vegre, ezert is nonek a szamok.
Vigyazz es ne felj. Nem kamu a jarvany, de tilos a legrosszabbra gondolni, ha mindent megteszel.
12/15 anonim válasza:
Kerj egyeni tanredet! En is azt fogom tenni. Addig meg hordj rendes maszkot!
13/15 anonim válasza:
Nem fogsz belehalni. Több ezer vírus, baktérium, gomba van, ami nap, mint nap fertőz Magyarországon, vannak sokkal rosszabb halálozási mutatóval rendelkezők, még sem tudsz róluk. Még a fertőzött, súlyosan beteg és idős embereknek is csak egy kis része halt bele. És igen, tetszik vagy sem, egy influenzába többen veszítik el az életüket, mint a COVIDba. Moss rendesen kezet, hordj FFP3mas maszkot, ne menj bulizni. Nem te vagy az egyedüli ember a világon, akinek valami egészségügyi problémája van és kénytelen kimozdulni a 4 fal közül.
14/15 anonim válasza:
13. Nem csak meghalni lehet életre szóló egészségkárosodást szenvedni is. Erről keveset írnak. Nekem sajnos összejött az inzluenza miatt. Fiatalon, életerősen. Ez bárkivel megtörténhet ezért félelem helyett komolyan kell venni a védekezést.
15/15 anonim válasza:
Én fiatal 22 éves erős egészséges férfi vagyok, habár az hogy egészséges kicsit túlzás mert asztmás meg allergiás vagyok bár jól karban tartott. Mindezek ellenére ilyen fiatalon sem hiányzik egyáltalán az hogy elkapjam a koronavirust. Nyilván igen nem hal meg mindeki , egy mandulagyulladásba se hal bele mindeki mégis elég kellemetlen dolog elkapni azt is.. (meg nyilván az influenzát is )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!