Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan készüljek fel arra,...

Hogyan készüljek fel arra, hogy szinte biztosan el fogom kapni a Covid-19 - et?

Figyelt kérdés
Hétfőn kezdődik Pesten az egyetemen, be fog robbani a járvány. El fogom kapni nagy valószínűséggel. Lelkileg hogy lehet erre felkészülni?
2020. szept. 5. 23:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%

Lesz ami lesz alapon.

Én 2 maszkot húzok az a tuti.

2020. szept. 5. 23:29
 2/15 anonim ***** válasza:
35%
be fog robbanni... :D hagyjuk már
2020. szept. 5. 23:29
 3/15 anonim ***** válasza:
32%
Az influenzajárványkor is fel kell magad készíteni lelkileg? Mellesleg mondjuk minden 50. ember kapja meg, és közülük is 80%-nak semmilyen tünete nincs. Vagy a napi trollt győzködöm éppen? Gyanús.
2020. szept. 5. 23:31
 4/15 anonim ***** válasza:
39%

Amúgy ezt én sem tudom honnan vette a kérdező?

Egy német kollegám tiszta ideg hogy már itt is kezdődik a para mint náluk.Kivan hogy vagyunk közel 10 millióan és pár ezer ember miatt megy a riogatás.

2020. szept. 5. 23:33
 5/15 A kérdező kommentje:
Légúti betegségek miatt kicsit nagyobb az esélye annak hogy belehalok mint egy sima influenza esetében! Nem értem miért kell rossz indulatúnak lenni!
2020. szept. 5. 23:35
 6/15 anonim ***** válasza:
38%
Gondolom akkor tök nyugodt vagy/voltál amikor több ezrével kapják el az emberek az influenzát. Rettegjél nyugodtan, az a biztos ha bezárod magad az atombunkeredbe és lenyeled a kulcsot.
2020. szept. 5. 23:35
 7/15 A kérdező kommentje:

Őszintén örülök hogy nektek nincs ilyen problémátok!

Képzeljétek el félek minden légúti betegségtől mert nem vagyok egészséges! Nálam kicsit magasabb az esélye annak hogy belehalok ha elkapom mint az átlagnak

2020. szept. 5. 23:39
 8/15 anonim ***** válasza:
90%

Ne izgulj, nem biztos hogy elkapod.

Ilyenkor mindig a Főnökre gondolj.

Millió emberrel dolgozik együtt, maszk nuku, és mégis kutya baja a vezérünknek.

2020. szept. 5. 23:40
 9/15 anonim ***** válasza:
28%
Az elmúlt fél évben hány huszonéves halt meg? Nem tudom, hogy egy is volt-e.
2020. szept. 5. 23:40
 10/15 anonim ***** válasza:
61%
Kedves kérdező az a baj a kérdéseddel, hogy van itt 1-2 frusztrált barom akik sokkal jobban félnek a vírustól mint te. Annyira félnek, hogy bevallani sem merik ezért úgy próbálják az ebből adódó firsztraciójukat levezetni, hogy azokat piszkálják hergelik akik felvállalják hogy aggódnak. Én azt javaslom, hogy ne arra próbálj felkészülni, hogy el fogod kapni. Hanem tegyél meg mindent annak érdekében hogy nem kapd el. Ffp2es maszk 95%os védelmet ad. Próbálj azt venni. Szorosan illeszkedve nem lehúzva az orról használni. Moss kezet mialőtt szádhoz arcodhoz nyúlsz. Tarts távolságot amennyire lehet. És vigyél kezfertőtlenítőt ha esetleg nem tudnál kezet mosni és enni inni akarsz. Az alkoholos kézfertőtlenítőknek 3 perc a hatóideje. Nem írják rá sajnos. De ezzel is számolj. Ha ezeket betartod nem valószínű, hogy elkapod, ha mégis jobban fogod viselni lelkileg. De ezzel ne foglalkozz előre. Azon a hídon nem biztos, hogy át kell menned. ;)
2020. szept. 5. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!