Magas vérnyomással élők esetleg szakértők? Normális ez?
Magas vérnyomásom van, minden vizsgálat megvolt. 17 éves voltam amikor kijött most 20 leszek. Egy éve szedem kb az új Nebilet 5 mg- ot. Egy felet egy napra. Ez előtt 2 évig szedtem a Betaloc zoc ot 50 mg- ot felet reggel felet este. Nos nem tudom a Nebilet gyengébb adagú a réginél de egy féllel rendben vagyok egy napra. Ez talán jó jel? Nos az amitől félek és nem értem az az, hogy fekve a perem vagyid a Dia az lemegy néha 55-50 re is...nagyon ritkán 45 re. Kicseréltem az elemet. Most új, 55, 56 olykor fekve de felűlve viszont 60, 65, 70 között mozog.
A systolé az 110- 127- is is elmegy. Pulzusom 65- 90- ig. Mikor mennyi. Nyugalomban ha nem idegeskedek, kipihent vagyok a pulzusom 70-80 körül van. Szóval a DIA az miért ennyi fekve? Nagyon nagyon megijeszt és pánikrohamot kapok tőle...
Erősen pánikbeteg vagyok amúgy és szorongásos depressziós. Jarok pszihoterápiára. Nem ez a lényeg hanem az, hogy rettegek és félek, hogy belehalhatok hirtelen vagy valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!