Miért ilyen magas a pulzusom?
Kórházban voltam viszont más ok miatt, de ott derült ki. Nyugalmi állapotban 110 körül, egyébként volt 150 is. Itthon nem ilyen magas, 80-100 között van, de nem nagyon megy 95 fölé mostanában. Volt 2x hogy kicsit megszédültem mikor gyorsan felálltam(ilyen nálam mindig is volt de nem ilyen erősen) akkor mértem a vérnyomásom nagyon alacsony volt, a pulzus nagyok sok.
80/51 a pulzus pedig 130.
Lehet csak nagyon ideges voltam kórházba? Egyébként neurológus küldött be.
16/L
A magas pulzus az alacsony vérnyomásodat kompenzálja, viszont kérdés, hogy mindig alacsony a vérnyomásod, amikor a pulzusod olyan magas?
Nem ártana egy 24 órás vérnyomásmérő meg egy 24 órás EKG, lehet valamiféle szívritmuszavarod is.
Pontosítok, nem mindig magas, viszont amikor a pulzusom magas akkor a vérnyomásom is.
Ha a pulzus rendbe akkor a vérnyomás is.
Pajzsmirigyemről nem tudok, azt nem nézték.
Ezek közül a stressz jöhet esetleg szóba meg fáradtabb napokon a kávé, viszont elég ritkán, főleg most nyáron.
Egyébként fejfájással kezdődött, az kb fél éve van. Azért is kerültem kórházba.
Annak még nincs meg az eredménye.
#7-ben azt akartam mondani csak akkor még nem volt téma:)
Azt mondták pulzus lehet magas kevés folyadéktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!