Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez koronavírus lehet?

Ez koronavírus lehet?

Figyelt kérdés
Napok óta lázam van (bár eddig 37.5nél nem ment feljebb) és nagyon levert, gyenge, erőtlen vagyok, szédelgek. A gyomrom is rossz, semmi étvágyam nincs. Szagokat nem annyira érzek, ízeket viszont igen. Más tünet nincs, se köhögés, se torokproblémák, se nátha. Csak ez a borzasztó közérzet

2020. aug. 30. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Egy vizsgálat nem árt... Országos Onkológiai Intézet :)
2020. aug. 30. 13:35
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Lehetséges
2020. aug. 30. 13:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Szembe szomszédomék elkapták és amit hallok a házból már 2 hete az a baromi erős fulladós köhögés egész nap. Közben az idős néni el is hunyt sajnos a koronában... a többiek csak a köhögést produkálják, amit hallok.
2020. aug. 30. 13:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Elképesztő. Nagyon sajnálom. 😔

2020. aug. 30. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

“ Napok óta lázam van (bár eddig 37.5nél nem ment feljebb)”

Ez nem láz...

2020. aug. 30. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
Mi most jöttünk a 24.éves fiammal az ügyeletről. Ugyanezek a tünetek: szédülés,hányinger, hasmenés, hőemelkedés, fejfájás, gyengeség, végtag fájdalom. Azt mondta a doki, van ilyen vírus most, de ez nem korona, ne ijedjünk meg. Sok folyadék, probiotikum, smecta por, c.vitamin, pihenés.
2020. aug. 30. 14:56
 7/8 anonim ***** válasza:
38 fölött beszélünk lázról, 37.5 az még csak egy enyhe hőemelkedés, mielőtt mentőt hívnál magadra :D
2020. aug. 30. 15:45
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem tavaly ilyenkor 2 hétig ez volt sőt estem is össze meg a fejem is fájt kegyetlenül. A vége az lett, hogy kijött az ügyelet és bevittek az infektológiára. Hasmenésem alig volt 2-3 alkalom nem hánytam csak hányinger meg alig éltem. A kórházban agyon vizsgáltak még hasi ct is volt. Még aznap hazaküldtek hogy valami vírus nem súlyos igyak sokat meg diétázzak és el fog múlni. Megnyugodtam és utána hamar helyrejöttem. Már a háziorvos is be volt parázva mert 1 hónapja volt 37.5-37.7 a hőm. De az eleje csak az eldurvult pollenallergia miatt, aztán meg jött ez a vírus. Ami nem korona volt mivel nem is volt még akkor ilyen. Szóval ne parázz nem csak ez az egy betegség létezik.
2020. aug. 30. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!