Miért nem tudok aludni éjjelenként?
Nappal bárhol, bármikor. Viszont próbálkozom azzal, hogy nem alszok napközben, csak éjjel, de ha úgy van, akkor akár 2 napig is éber vagyok, így kénytelen leszek nappal aludni, éjjel pedig ''virrasztani.''
Mindent megteszek. 4 éve van ez a problémám, adtak gyógyszereket, illetve altatókat. Hiába ittam meg egy kis bort este 9-kor, nem tudtam elaludni akkor sem. Edzettem heti 4 alkalommal 1 órát, az sem vált be.
Voltam vizsgálaton, semmi bajom elvileg. Jelenleg csak sétálni tudok, nagyobb edzéseket nem tudok végrehajtani, mert volt egy kis műtétem. Vittem nemrégiben is a kutyust sétálni, Ő már rég kidőlt, én pedig itt írom ki a lehetetlen kérdésemet. Mit tegyek? Megbolondulok. 18L
Próbáltál ilyen "alvást segítő" zenéket, vagy ilyesmiket hallgatni?
Egyébként ha orvosilag elvileg semmi problémád nincs, akkor lehet esetleg a feszültséggel / stresszel is összefüggésben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!