Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valoban van ez a koronavirus?...

Valoban van ez a koronavirus? Ki hisz benne?

Figyelt kérdés

Szerintem nincs ilyen, ha megis akkor meg tul van fujva egy egyszeru influenza..

Ti hisztek benne?

2020. aug. 27. 21:42
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
63%
Ritka buta, tudatlan valaki lehetsz, ha egy ilyen kérdést felteszel. Nekem egy ismerősömnél tegnap diagnosztizálták a covidot. Sajnos már nálam is jelentkeznek a tünetek. Nyilván, egymás között nem hordunk maszkot. Az, hogy a média mit közöl más kérdés Annak szerintem a 100xosa lehet a valós fertőzöttszám.
2020. aug. 29. 13:09
 22/35 anonim ***** válasza:
Aki a WHO-tol azt várta, hogy az első pillanattól kezdve "a tutit" mondja, semmi mást, az nem hallott még arról, hogy a tudomány folyamatosan fejlődik?
2020. aug. 29. 17:04
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván, egymás között nem hordunk maszkot. Az, hogy a média mit közöl más kérdés"

A média pont azt közölte, hogy mindenki közelében maszkot kell hordani, csak az együtt élő családtagok kivételek...

Gyors gyógyulást!

2020. aug. 29. 17:06
 24/35 anonim ***** válasza:
82%
Istenben szokás hinni meg a Jetiben. Mivel ezek olyan dolgok amik tudomanyosan nem bizonyíthatóak. A koronavírus sajnos nem ilyen. Az van. Ha tetszik ha nem.
2020. aug. 29. 17:11
 25/35 anonim ***** válasza:
76%
21-es, neked "tankönyvi" tüneteid vannak? Vagyis köhögés, láz, fáradtság, érzékvesztés...
2020. aug. 29. 17:17
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

25) erzekvesztes szerencsere meg nincs.

En altalaban mimdenhol hordok maszkot, ahol teljesen idegenekkel vagyok egy legterben. Szerintem kevesen vannak olyanok, akik a baratai/ismerosei koreben is felveszik. Oda kell figyelni..

2020. aug. 29. 17:44
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy hiába hordunk mi maszkot, hogy megfertozodunk-e, az a többiektől fugg: ha ők nem hordják, akkor simán...
2020. aug. 29. 18:01
 28/35 anonim ***** válasza:
28%
Sztem nem igaz. Nincs egy ismerosom se aki elkapta volna. Sőt, ismerős ismerősének az ismerőse sem. Senkit nem hallottam.
2020. aug. 29. 21:29
 29/35 anonim ***** válasza:
65%

Tényleg mindnyájan azt hiszitek, hogy a maszkon nem jut át a kórokozó? Ahogyan be tud rajta jutni, úgy ki is.

A sebészi maszk értelme a műtőben az, hogy steril, egyébként a külvilágtól elzárt területekre ne juttasson a személyzet nyálat, stb, mert befertőződik.

Ha valaki telibe beletüsszent mellettem a maszkba, akkor ugyanúgy megfertőződhetek sajnos, hiába viseljük mind a ketten.

Tény, hogy csökkenti az esélyeket, de ez nem egy antivirális pajzs

2020. aug. 29. 21:33
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

28 fehercapát láttál már? Ugye nem. Na akkor az sem létezik? :D ezt a logikát.

Utolsó az ffp2 maszk 95 százalékos vedelmet ad azért az nem rossz a nullával szemben. Az ffp3asal mehetsz covidosok közé is.

2020. aug. 29. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!