84 éves nagymamának valóban nincs oka félnie a koronavírustól mert jó erőben van, pedig magas vérnyomása van és cukorbetegség?
Szerintem az egészséges 12, 21, 25, 37... évesek is voltak majdnem olyan jó erőben mint a 84(!!!!) éves nagymamád
Plusz amit látom ti sem fogtok fel: ha valami csoda folytán nem is lesz nagy baja, MÁSOKAT MEGFERTŐZ, akik lehet pl belehalnak.. de ez kit érdekel ugye??
Alapból senkinek sincs oka nagyon félnie ettől, mert kissé túl van lihegve ez az egész. Még a nyolcvan felettiek között is csak kis százalék hal meg emiatt. És nem lehet tudni, hogy egy síma megfázás vagy influenza miatt is meghalnának-e.
A másik: a mnetális hozzáállás. A nagyid - isten éltesse őt sokáig! - hosszú élete során láttott és tapasztalt sok olyan szörnyű helyzetet, hogy tudja, ez nem az. És ha idős korára bölcs emberré lett, akkor azt is tudja, hogy egyszer mindannyian távozunk, ha eljön az idő.
Ha vigyáz magára, kezet mos, nem keresi mások társaságát, betartja az alapvető higiéniát, akkor nem lesz semmi baj. Ha pedig ne adj isten, elkapná ezt a vírust, akkor sem. A nagyon idősek között a közölt statisztika szerint csak 16% hal meg, az pedig 100-ból 16 ember. Miért pont ő volna az?
Ne aggódj.
Istenem mennyire bikák vagytok. De most komolyan...
Hagyni kéne hogy levonuljon a járvány az ilyen ostobák meg had hajlanak meg.
Ennyi. Kell a szelekció.
Ettől nevetségesebb érvelést kettes, nehéz lenne összehozni.
“Miért pont ő lenne az?” Miért ne? Miért csak “másokkal” eshet meg?
Jó hát akkor járja a várost a nagymamád, nekem aztán tökmindegy! Látom úgysem lehet meggyőzni
Őszinte Részvétem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!