Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valoban van ez a koronavirus?...

Valoban van ez a koronavirus? Ki hisz benne?

Figyelt kérdés

Szerintem nincs ilyen, ha megis akkor meg tul van fujva egy egyszeru influenza..

Ti hisztek benne?

2020. aug. 27. 21:42
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
38%
Vírus van, járvány nincs. Igen, 60 felett veszélyesebb, de a halálozás esélye ott is csekély. A WHO-t meg jobb elfelejteni, egy rakás idióta, akik kb. naponta változtatnak a nyilatkozataikon. Csak sajnos elegen bekajálták a hülyeséget ahhoz, hogy ennek a felesleges cirkusznak még a következő generáció is kárát fogja látni.
2020. aug. 28. 01:07
 12/35 A kérdező kommentje:
Pont emiatt kerdeztem, koszonom a valaszokat!
2020. aug. 28. 06:06
 13/35 anonim ***** válasza:
53%
Van a vírus, tehát létezik szerintem, de a statisztikákat nem hiszem el. Érdekes módon valahogy mindig pont úgy alakulnak, ahogy a vezetésnek kényelmes. Intelligens ez a koronavírus :D
2020. aug. 28. 10:36
 14/35 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos a 13 egyet értek jó lenne tudni a valós számokat. Sajnos az egeszségesek nem betegszenek meg nem igaz. Én vagyok rá az élő példa. Eletre szóló károsodást lehet begyűjteni szív és tüdő terén. Erről kevés cikk szól de sajnos igaz.
2020. aug. 28. 10:59
 15/35 anonim ***** válasza:
44%
Egy nagyon alacsony mortalitási rátájú fertőzés, tünete is alig van, de nagyszerű eszköz az arrogáns hatalom kezében, hogy végre eljuthatott az emberiség a 21. század első ötödének végére, hogy megosztó módon összeugrasztja az embereket, higy zsarol fenyeget, maszkkal terrorizál. Szép eredmény -"-
2020. aug. 28. 21:50
 16/35 anonim válasza:
56%

Lehet hogy létezik a vírus de ez már eléggé túl van tolva ez a dolog. Érdekes módon egész nyáron nem volt semmi korlátozás. Össze vissza mászkálhattak, utazgattak az emberek, bulizhattak. Nem volt semmi gond. Meg még az is érdekes hogy a strandon, éttermekben stb. Nem kell maszk de ha be mész egy élelmiszer boltba vagy fel száll a buszra akkor ott már kötelező. Már aki hordja.De az emberek nagyrésze

magasról tesz a maszkviselésre. Legalábbis nekem ez a meglátásom. Érdekes módon jön a szeptember egyből már jönnek a korlátozások meg a határ lezárások. Érdekesen van ez kitalálva.

2020. aug. 29. 00:04
 17/35 anonim válasza:
82%
Szerintem ha megint olyan korlátozások lesznek mint tavasszal akkor az emberek egy idő után fel fognak lázadni. Mert így az egész ország sőt az egész világ csődbe megy. Az embereknek megint nem lesz munkája stb. Ha ez így fog huzamosabb ideig folyni akkor az embereknek el fogy a tartaléka és mehetünk az utcára.
2020. aug. 29. 00:29
 18/35 anonim ***** válasza:
46%

Én nem bíznék egy korrupt szervezetben mint például a WHO aki korábban azt állította hogy az elektromágneses sugárzásoknak nincs egészségügyi hatása az emberi szervezetre.)

Szóval én majd akkor hiszem el hogy létezik ez a vírus ha látom a géntérképét feltöltve a honlapjukon vagy a Wikipédián.

2020. aug. 29. 00:46
 19/35 anonim ***** válasza:
66%

Én csak azt nem értem, ha ennyire fontos a maszkviselés, távolságtartás, kézmosás, szóval ha valaki közösségbe megy vagy utazik és ezeket betartja, akkor mégis miért lehet étterembe, moziba, színházba, focimeccsre menni, ahol azért tegyük a szívünkre a kezünket, nem viseli senki a maszkot, ergo akkor ott nem is terjed, nem kapjuk el?

Mindenki fél, hogy miért nem hordja helyesen a másik, de azért ne legyünk már ennyire naívak és képmutatóak..

2020. aug. 29. 09:13
 20/35 anonim ***** válasza:
51%
19. Normális ember tudja hogy zárt helyen meg tömegben célszerű maszkot hordani. A kormány fél hogy az emberek fellázadnak nyáron ezért voltak könnyítések ezért nem hozták nyilvánosságra a valós betrgrk számát. Most már elvonul a meleg jöhet a szigorítás. Persze lehet a külföldön nyaralgatásnak is meg lett az eredménye. Azért intelligens ez a vírus hazánkban hogy pont szeptember 1re kezd bedurvulni hiába volt a lazaság éttermek, meccsek, táborok, koncertek megbetegedés csak minimális. Az is érdekes, hogy a kérdező itt érdeklődik majd annak a 10 idegennek a véleménye alapján alakítja ki a sajátját akik itt hozzászólnak? A járvány biztos létezik nem értem ezt miért vonja bárki kétségbe. De Magyarországon nem tudni mik a valós betegszémok. Én hallottam olyat ismerőstől aki az Ajkai kórhazban dolgozik hogy csak minden 3 pozitív tesztet jelenthették le a nyár folyamán. Vagy igaz vagy nem. 70-90 megbetegedés nem olyan sok naponta, hogy tettegni kelljen télrn 35 000 influenza szerű megbetrgedéssel fordultak orvoshoz és hányan voltak akik kihlrdák lábon és nem fordultak orvoshoz. Szóval ez nem sok. Csak kérdés valóban ennyi van e vagy ennek a tízszerese százszorosa?
2020. aug. 29. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!