#supergirl kérdése:
Daganatos vagyok hogyan hízhatok ha nem tudok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már több éve daganatos vagyok 18 éves és a betegségem elején már a sok fogyás miatt nutridrinket kellett innom, de az sem vált be. Majd szondáztattak azután kezdtem nagy nehezen.S most is elkezdtem fogyni etvágyam alig van,de ennek ellenére próbálok enni most kaptam nutridrinket nem vált be csak rosszul vagyok tőle. Az lenne a kérdésem hogyam tudnék hizni, mert nem szeretnék megint szondát kapni. Hogy lenne-e valami gyógyszer(bérescseppet próbálom most) vagy valami étvágyatgerjesztő?2020. aug. 25. 15:13
1/4 anonim válasza:
A béres csepp étvágyfokozó.
Dietetikussal konzultálj. Magas kalóriatartalmű ételekre lesz szükséged. Biztos van már jobb is a nutridrinknél.
2/4 anonim válasza:
Ketogen diétát csinalj mert az alacsony ch (20-30g) miatt nem lesz mibol a daganatnak energiát nyernie
3/4 anonim válasza:
Ezt orvostól kellene megkérdezned,de ha nincs étvágyad,akkor logikusnak tűnik a nutridinkhez hasonló, könnyen ,és gyorsan fogyasztható magas kalóriatartalmú táplálékkiegészítő .
4/4 anonim válasza:
Hogy derult ki a daganatod ha szabad kerdeznem? Sok erot es kitartast!❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!