Mennyi az esélye ezek után, hogy nem daganatos vagyok? (képpel)
Az eredményem szerint rákos vagyok. Beidéztek mellkas ct-re.
Megkérdezte az orvosom, hogy dohányzom e érzek e bármi panaszt, stb
Mindenre nemleges válaszom volt. Soha nem volt még egy rosszullétem se, ennek ellenére mégis úgy nézett ki a maszk mögül az orvos, mintha előre meg lenne írva a halálom ideje és épp bejelenteni készül nekem. Megkérdeztem, hogy ez jelent e daganatot, azt mondta nem tudni semmit.
De nagyon furcsa volt. 10 percen át nézegette, keze is úgy állt mint aki imádkozik.
Szerintetek tényleg ilyen rossz a helyzetem?
Nem vagy rákos. Legalábbis ezen a leleten nem az áll.
Találtak egy kis foltot, ami lehet daganat is, ezért kértek további vizsgálatokat.
Nem kell temetni magad.
Akkor lehet megfázásból visszamaradás is? Illetve cukorbetegségre tudok még gyanakodni. Van a családban is illetve két pofára tömöm én is az édességet. Ja meg kérdezte ezt is.
Hát jó lenne ha nem rákos lennék, legalább is ekkora eséllyel inkább az ötös lottót nyertem volna meg, mert kb egy szinten vannak esélyeket tekintve :D
Nem, nem tudom mi az a 14 napos szabály
Gondolom mivel fiatal vagyok így extrém sürgős eset vagyok valami ilyesmit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!