Mennyi az esélye ezek után, hogy nem daganatos vagyok? (képpel)
Szerintem is 99%-ban ki lehet zárni, hogy rákos vagy.
Egyszerűen egy korábbi betegség miatt maradt némi folt a tüdődben (lehet akár friss gyulladás is, korábbi, még nem gyógyult szövet, heg).
Azért csinálnak 2 hét múlva kontroll vizsgálatot, hogy megnézzék, hogy még mindig ott van-e, változott-e valamit.
Most utána néztem ennek a 14 napos szabálynak, látom rosszindulatú daganat gyanúja.
De mégis hogy lehetne az mikor semmi látszólagos jele nincs?
50 kilós zsákokat pakolászgattam két raklappal, betonköveket, úszni egyszerre 2kmt is letudok. Futni is jól bírok. Nincsen semmi állóképességi problémám. Edzőterembe is járok. Fel nem bírnám fogni, hogy ez hogy lehetséges. Illetve azt se, hogy akkor mi lenne ha nem jelentkeztem volna melódiáknál. Még évek kérdése lett volna mire eljutok.
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a kontrasztanyag beadásának a menete mi pontosan?
Holnapra kaptam egy időpontot mellkas ctre egy másik városban (így nem kell kivárni a két hetet) és állítólag előtte lesz kontrasztanyag.
Ez tényleg abból fog állni, hogy felkötnek egy infúzióra és kb 1 óra hosszán át csepegni fog és csak utána végezhető a vizsgálat?
Valamint aki által leszerveztük azt mondta, hogy inni se szabad előtte, viszont az előző orvos csak annyit mondott, hogy enni nem szabad, valamint az internet is csak éhgyomort ír elő. Akkor most, hogy van pontosan? Valóban nem szabad inni sem előtte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!