Mennyi az esélye ezek után, hogy nem daganatos vagyok? (képpel)
Köszönöm szépen a gyors választ :) Alapesetben nem kihívás számomra, hogy ne igyak de magam ismerve tuti hányingerem lesz az idegességtől így reggel vagy 2 korty víz nem ártana rá.
Egyébként Mátészalkán végzik a Területi kórházban.
Köszönöm szépen a választ :)
Igen, hálistennek. Remélem az eredmény is meglesz és holnap ilyenkor már nyugodt lehetek, hogy nincs semmi baj :)
Viszont bármi is lesz, egy dolog biztos, mégpedig hogy cigizni eddig se cigiztem, de ezek után még csak rá se fogok nézni. :D
Egyébként próbálok a legrosszabbra, rosszindulatú áttétes daganatra felkészülni, de egyszerűen erre úgy érzem, hogy nem lehet. Pedig orvosok is mindig ezt mondják, hogy a legrosszabbra készüljek, de egyszerűen erre képtelen vagyok.
Ez nem egy olyan dolog, minthogy ha gimnáziumba kellene felkészülni egy év végi bukásra. Mert ilyenre se került még sor, de bármikor fel tudnék rá készülni úgy, hogy ne rendítsen meg.
De erre lehetetlen. :D
Kitartást mára neked!
Ne a legrosszabbra készülj, ez nem jó hozzáállás. Arra gondolj, hogy nincs semmi baj! Ez mindenre igaz, nem szabad állandó félelemben élni.
Köszönöm szépen nektek :)
Túl vagyok rajta, mostmár csak az eredmény miatt kell izgulni. Ismerős dolgozik a tüdőszűrőn így számítógépes rendszerben ő már hátha látja az eredményt, így megkérdezzük tőle. Ha ma nincs, hétfőn nindenképpen de nem bánnám ha nem kéne addig idegeskedni.
Egyébként a doktor nő egyből azzal kezdte mikor ráfeküdtem az asztalra, hogy milyen tünetekkel jöttem. Hát mondom semmilyennel. Tüdőszűrőről küldtek ide. Aztán még visszakérdezett, hogy "tényleg?, fájdalmak súlyvesztés, semmit nem tapasztaltam?"
Hát mondom nem :D
Na holnap délelőtt ha minden igaz, meglesz az eredmény végre. Nagyon remélem, hogy utolsó vizsgálatomon estem át és nem kellesz még tovább mennem PET-re meg szövettani vizsgálatra. Bár igazából mindegy, ami a legfontosabb, hogy ne rosszindulatú elváltozás legyen.
Izgulok nagyon, bár kitöltöttem azóta egy tesztet, mely a kockázatfaktort adja meg az esetemben és 0%-os kockázati tényezőt dobott ki az esetemben (se aktív, se passzív dohányzás, nem vagyok kitéve azbesztnek vagy bármilyen radonsugárnak, falun élek szóval légszennyezettségnek se, családban nem volt semmilyen daganat sem így öröklött úton sem lehet, illetve tünetek sincsenek, fiatal is vagyok - amikor ezeket végig mondom felcsillan a szemem, hogy lehetetlen, tuti nem rák) Tényleg nagyon reménykedem. A megnyugvás remélem holnap délelőtt tényleg eljön.
És bocsánat a sok szövegelésért, de nekem ez is egyfajta feszültség levezetés :D
Holnapi eredmény után lezárom a kérdésem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!