Ez pánikroham volt vagy valami más?
Panikroham.
Tudatosan probald magad megnyugtatni.
Vannak a neten ra modszerek.
Semmi nem fog tortenni, csak kellemetlen dolog.
Ha rajossz, hogy mi hozza elo, pl. sorozatban olyan dolgok akkor nyilvan azt keruld.
Sajnos be kell vallanom, valoszinuleg nekem is szokott neha lenni, ugyanigy este, csak nekem enyhebb, viszont kepes vagyok fel”stuffolni” magam.
You.tube-on rengeteg video van ajanlott legzestechnikakkal, megnyugtato szovegekkel, probald ki.
En egy professzor pszichologustol tanultam, ha lelki, ha fizikai okok (agyban valami megvaltozik, eleg kemeny) miatt van panikrohama az embernek a legzesre valo odafigyeles a legjobb.
Esetleg ha nem egyedul elsz, tanitsd meg a veled egyuttelonek, hogy ha baj van, oleljenek meg es “eroltessek”, hogy lassitsatok egyutt a legzeseteket.
Nekem a szuleim segitettek megnyugodni (meg sajnos egy negyed frontin), de raebresztett, hogy mindenkeppen valtoztatnom kell az eletmodomon.
Kerlek probalj meg utanajarni mik a fo stresszfaktorod az eletedben, vagy volt/van-e a csaladban hasonlo. Nekem sajnos edesanyamnak van mindig ez, mint nekem.
Szerintem helyes eletmoddal (szinte) minden megoldhato, csak k.va nehez odaig eljutni.😀
Magnezium B-vitamin nagyon fontos! Este esetleg tolj valami nyugtatoteat, ne nagyon nezz olyan sorozatot,ami felporget/kavar stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!