Akik cukorbetegek, ők nem tudnak végigcsinálni egy pár napos vízböjtöt illetve nem is szabad nekik ilyet csinálni?
Cukorbeteg vagyok, gyógyszeren, több mint tíz éve. Tartottam böjtöt, több napon át, egyhúzamban, úgy hogy csak folyadékot (vizet) fogyasztottam. Különösebb probléma nem történt, a vércukorszintem nem növekedett. Mivel nem történt bevitel, nem kellett szabályozni sem.
Igaz, az orvos, amikor mindezt megtudta, csak csóválta a fejét...
Köszönöm szépen a hozzászólásokat.
A kérdés feltevését követő napokban pici időm volt arra, hogy az interneten utánanézzek a témának.
A legújabb kutatások szerint a cukorbetegeknek szabad böjtölni. Szerintem ti is nézzetek utána. Fontos lehet. Gyógyításra is lehet használni.
Még annyira nem mélyedtem el a témában, de jobban is el fogok.
A lepontozónak üzenem, hogy olvasd el az új kutatások eredményeit, tájékozódj és ha az ismereteid elavultak, legalább másokat ne értékelj le, csak amiatt, mert a te "ismereteid" elavultak!
Ha maradi vagy, konzervatív az a te dolgod, de legalább nézz utána a témának, mert tévedésben vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!