Pár napos a menstruációm, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg az elmúlt pár hónapban a menstruációmnál, hogy egyre kevesebb napig tart. Az elején (kb 1 évvel ezelőtt is) 7napig bőven kitartott és utána jött csak a barnás trutyi, azonban pár hónappal ezelőtt már csak 5napig tartott aztán 4 nap és így csökkent míg a mostani menstruációm 2 nap volt +1 nap a barnás végkimenetel. Nem tudom mennyire aggódjak. Szexuális/nemi életet nem élek. Olvastam, hogy átlagban 2-7napig tart a menstruáció de furcsállom. Anyukám a tampon használatára gyanakszik, én nem olvastam a tamponról ilyen mellékhatast. Illetve a mostani menstruációm egy eléggé nagy fájdalommal jött, nem úgy mint szokott máskor enyhébb. Szerintetek mitől van?
17L
2020. jún. 19. 23:10
1/5 anonim válasza:
Nekem 3 napig tart. Évek óta. Semmi bajom. Sztem ez teljesen normális. A 7 nap az hosszú.
2/5 anonim válasza:
17 évesen még bőven kamasz vagy, talán csak arról van szó, hogy egyszerűen nem állt még be egy rendes ütemre, nem találta még meg a szervezeted a saját ritmusát. Változhat ez még sokat. Én nem gondolom, hogy aggódnod kéne emiatt, de ha az megnyugtat, akkor menj el nőgyógyászhoz. Inkább, mint hogy még hónapokig ezen idegeskedj.
3/5 anonim válasza:
Örülj neki. NEkem is 2-3 nap, 28 éves vagyok. 10 éve még volt 7 nap is. A tamponnak semmi köze hozzá.
4/5 A kérdező kommentje:
Örülök neki én is, hogy csak így ennyi és nem kell sokáig szenvednem vele :) köszönöm a válaszokat :))
2020. jún. 20. 09:49
5/5 anonim válasza:
Én 28 vagyok, de nekem kb 3-4 havonta változik a dolog. Van hogy hónapokig nekem is 3-4 naposak, van hogy 6-7.. Van hogy hónapokig nem fáj ha megjön aztán már sorozatban mindegyiknél,még a derekam is leakar szakadni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!