Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogy enyhítsem a nátha tüneteit?

Hogy enyhítsem a nátha tüneteit?

Figyelt kérdés

Pár napja kezdődött, szerintem anyum hozott haza az oviból valamit (ügyeletes óvónő). Először csak az orrom volt eldugulva, viszont éjjel fájt a torkom nagyon és az egész arcom, és mintha az ínyem fájt volna. Ma csak folyik az orrom és reggel fajt a torkom, viszont a fejem rettenetesen fáj ha felállok, ha fekszek akkor is de annyira akkor nem.

Mit ajánlatok rá?

16/L

2020. aug. 15. 20:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

több hét lappangási ideje lehet.

a lényeg, hogy biztosan nem tudhatod.

2020. aug. 15. 21:33
 12/18 A kérdező kommentje:

És lehet hogy lehetnek ezek is tünetek de mellette meg sok más(pl láz vagy légszomj) ami nálam egyáltalán nincs.

Szóval legyszives, ne csináljunk egyszerű megfazasbol rögtön pánikot, csak tippeket szeretnek hogy minél előbb elmúljon.

2020. aug. 15. 21:34
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
én meg csak leírtam mi most ezzel kapcsolatban a viselkedési etikett. (és adtam tippet is korábban)
2020. aug. 15. 21:39
 14/18 A kérdező kommentje:
Rendben, azt köszönöm is, de eléggé be tudok pánikolni ilyenektol, ezért kertem csak tanácsot
2020. aug. 15. 21:43
 15/18 anonim ***** válasza:
ah akkor elnézést. semmiképp sem megijszteni akartalak :) és jobbulást!
2020. aug. 15. 21:52
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm:3
2020. aug. 15. 21:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megijedni, valószínűleg csak megfáztál, ettől függetlenül igen nagy felelőtlenségről teszel tanúbizonyságot, ha nem gondolsz a COVID lehetőségére is és nem maradsz egy darabig otthon. Egyébként elég ritka, hogy egy betegségnél az összes tünet jelentkezzen... Az utóbbi időben sokan gondolkodtak úgy mint te, ebből lett aztán több fertőzési lánc. Mégegyszer, nagy valószínűség szerint megfáztál, de ha mégsem remélem könnyebb lesz elszámolni a lelkiismereteddel, mint otthon maradni lett volna :)
2020. aug. 16. 09:05
 18/18 A kérdező kommentje:
Természetesen itthon maradok, mint bármelyik más betegséggel:)
2020. aug. 16. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!