Hogy enyhítsem a nátha tüneteit?
Pár napja kezdődött, szerintem anyum hozott haza az oviból valamit (ügyeletes óvónő). Először csak az orrom volt eldugulva, viszont éjjel fájt a torkom nagyon és az egész arcom, és mintha az ínyem fájt volna. Ma csak folyik az orrom és reggel fajt a torkom, viszont a fejem rettenetesen fáj ha felállok, ha fekszek akkor is de annyira akkor nem.
Mit ajánlatok rá?
16/L
Mindenesetre karatén. Hátha korona. Nem tudom van e valami ügyeleti szám felhívni. Anyukáddal beszélj.
Amúgy aludj sokat az teszi szinte a legjobbat ha beteg vagy.
#1 szerintem tuti nem, jo pár helyen olvastam arra orrfolyas és torolfajas egyáltalán nem jellemző nekem meg azok a fő tünetek.
Amúgy köszi mindkettőtöknek:)
tegnapi hír, ezért gondoltam:
"Az elmúlt napokban diagnosztizált új fertőzések arra figyelmeztetnek, hogy a megelőzés legfontosabb módja most az, hogy akinek tünetei vannak, az ne menjen közösségbe. Az utóbbi időben előfordult új fertőzések többsége arra vezethető vissza, hogy többen, akik ugyan észlelték magukon a tüneteket, nem vették elég komolyan, és ennek ellenére elmentek kisebb-nagyobb családi, baráti összejövetelekre, ahol másokat is megfertőztek."
nem is kell pánikolni, csak azért ne menj emberek közé :D
amúgy, ahogy én se vágom annyira a tüneteket, valami influenza szerű, de sokkal vegyesebb, ha jól értem. szóval tényleg beszélj dokival majd az a legjobb és ő mondja mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!