Honnan tudom hogy megcsípett és mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap kint voltam az egyik barátommal a mezőn, és hát sok volt a bokor meg a susnyás. Most nézem a combom hátsó felén van egy piros pont ami viszket egy kicsit és ha hozzáérek egy picit fáj de nem igazán érezni. Ez kullancs csípés? Nagyon félek, nem látom a kullancsot2020. aug. 13. 15:12
11/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem igaz, hogy a kullancs benned marad. A nimfa pl. elég hamar magától kipottyan, pici, nem kell sok vér neki, hamar “jól lakik”. Nekem a hajamba volt, este ment bele, reggelre ki volt pottyanva, pici nimfa. Csak a viszkető seb mutatta, no meg a megtalált kullancs az ágyam mellett, hogy bennem volt.
12/12 anonim válasza:
Pontosabban *nem a hajamba, hanem a fejbőrömbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!