Honnan tudom hogy megcsípett és mit csináljak?
Ha nem látod a kullancsot, akkor szerintem nem az csípett meg.
Igazából bármi lehetett sajnos. :/ A kertben én is összeszedek ilyen random csípéseket. Egy kis Fenistil, és jobb lesz. :)
Olyan nincs hogy megcsíp a kullancs és odébbáll.
Ha beléd megy akkor az ott is marad.
A kullancs az benned is marad és elég nehéz kiszedni ám. Biztosan nem az volt. Simán elképzelhető hogy vagy egy másik bogár csípett meg, vagy egy kezdődő pattanás is lehet az amit érzel. Ha kullancs megy beléd azt látnád egyrészt. Másrészt az ha fertőzött jó nagy piros folt lenne közepén meg fehér lenne elméletileg és látnád benne a kullancsot.
Egyébként meg nem mindegyik kullancs fertőző, de az lehet. Meg a kullancsok leginkább a testhajlatokba szeretnek lenni könyökhajlat, térdhajlat belső combhajlat, hónaljba. Meg a fejbőrbe is beleszoktak mászni főleg ha jó dús hajad van. Haveromnak amikor hosszú haja volt és elég sűrű is neki 3 kullancs volt a fejbőrébe egy meg a füle mögött. Oda ritkán mennek kullancsok de előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!