Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van olyan ismerősötök aki...

Van olyan ismerősötök aki koronavírusos?

Figyelt kérdés
2020. júl. 29. 16:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Van egy, de ő még aprilisban volt beteg, meggyógyult. Meg az egyik munkatársam édesanyja, róla csak tegnao érkezett infó, hogy nem jól van, és pozitív a tesztje.
2020. aug. 1. 10:39
 12/17 anonim ***** válasza:
84%
Egyről tudok, de még márciusban volt beteg 3 hétig, ebből 2 hétig nem tudták mitől akar megfulladni, majd az éjszaka közepén a mentő jött érte, mert befulladt és azt hitték, hogy allergiás reakció. Ekkor tesztelték le kétszer is és mindkettő pozitív volt. De hazaküldték és otthoni karanténban volt 2 hétig. És nem, nem krónikus beteg, senki nem tudja, mitől volt nála ilyen durva a betegség lefolyása.
2020. aug. 1. 19:52
 13/17 anonim ***** válasza:
30%
12-es majd kiderül, mondjuk én a helyében mindenre kivizsgáltatnám magam, szinte holtbiztos hogy találni fognak valami komoly betegséget, akár daganatot....
2020. aug. 2. 01:29
 14/17 anonim válasza:
Volt kolléganőm koronás. Most aggódhatok amiatt, hogy elkaptam-e, mert együtt ettünk...
2020. aug. 2. 19:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Mesélték nektek hogyan érezték magukat ?
2020. aug. 6. 20:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Durva hasmenése volt annak ellenére, hogy amúgy székrekedéses.

Fulladott, köhögött amitől majdnem hányt is már (mondjuk ilyen nekem is volt 3 éve kb, hánytam is)

Láza volt, fájt mindene

szagokat most se érez 2-3 hónap után

2020. aug. 6. 21:13
 17/17 anonim válasza:
Nincs
2020. aug. 19. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!