Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mandulagyulladás, már állni...

Mandulagyulladás, már állni sem birok.. 17/F?

Figyelt kérdés
3napja lett Mandulagyulladásom, azóta folyamat 39körül van a lazam, a lázcsillapító, és a borogatás nem viszi le, nagyon fáj a fejem, a fülem, az izületeim... Nagyon gyenge vagyok már a flakont nem bírom kinyitni.. Orvossal csak Emailbe intéztem el, írt fel Zinatot. Strepsilsezem, Hallscukor, Sós vizes öblögetés, de eddig semmi javulás mit tegyek??
2020. júl. 22. 07:28
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Emialben? Miért nem mentél oda személyesen? Mandulagyulladásra mióta jó a halls meg ezek a szrok? Ennyi erővel csapvízzel is öblögethetnél.
2020. júl. 22. 07:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Mert állni sem birok, nem lett volna erőm kimenni, lefotóztam a torkomat telefonnal, és leirtam a tüneteim
2020. júl. 22. 07:42
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Első: Írja, hogy Zinatot szed, a sós víz jó a gyógyszer mellett, bemenni nálunk sem lehet az orvoshoz, csak ha időpontra berendel, egyébként marad a telefon és a net.
2020. júl. 22. 07:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha a füled is fáj, akkor hívd fel a fülészetet és mondd el ott is a problémád, hátha kapsz időpontot az orvostól és megnézi füled és torkod is. Esetleg a háziorvost is felhívhatod újra, hogy nem megy le a lázad és a füled is fáj.
2020. júl. 22. 07:44
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Mindenhol be lehet menni az orvoshoz, és a korlátozások ideje alatt is be lehetett menni, felesleges kamuzni.

Hívd fel az orvosod és kérdezd meg mi legyen. Emailben fotókat küldeni az orvosnak egy vicc, remélem.

2020. júl. 22. 07:55
 6/10 anonim ***** válasza:
41%
Szia nekem volt ilyen, fél évente előjövő tüszős mandulagyulladás ami gyógyszerek hatására sem javult, se aludni se járni se enni, semmit nem tudtam annyira fájt a végén már, amit lenyeltem visszajott az orromon annyira be volt dagadva, visszamentem a dokihoz hogy írjon mást vagy csináljon valamit mert napok óta nem ettem nem ittam normálisan megnezte megegyszer tályog volt a mandulaim körül, aznap befektettek másnap megmutottek kivették mind a két mandulammal együtt. Menj el normálisan orvoshoz vagy vigyen el valaki ha van rá mód nézzenek meg normálisan az a biztos.
2020. júl. 22. 07:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Sajnos nem vicc. De rendelnek a fül orr gégén hívd fel őket és kérj mielőbbi időpontot.
2020. júl. 22. 07:57
 8/10 A kérdező kommentje:

Nekem régen volt gyulladt, utoljára legalább vagy 3 éve azthiszem..

Az antibiotikumot tegnap kezdtem, ma reggel vettem be a 3.at, meddig várjak hogy visszamenjek orvoshoz? A láz miatt ennyire rossz a közérzetem, meg szédülök, ezzel kéne kezdenem valamit..

2020. júl. 22. 08:10
 9/10 anonim ***** válasza:
A magas laztol lehet rossz kozerzet, szédülés. Feküdj, pihenj sokat, igyál annyit amennyit tudsz. Én 4/5 nap után mennek vissza ha nem javul a helyzet, egy napi antibio meg nem hoz javulást.
2020. júl. 22. 08:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Várjál legalább pár napot. Még nem hatott az antibiotikum.
2020. júl. 22. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!