Elmehetek az orvosi rendelőbe, vagy inkább maradjak itthon?
Elkezdett fájni a torkom. Először viszketett, az allergiám miatt, sokat tüsszögök de ez a tavaszi allergiámhoz tartozik(remélem).
Aztán elkezdett fájni a mandulám, észrevettem hogy piros, aztán mostmár szerintem gennyes is. Nincs lázam, nem köhögök, elég gyakori nálam a mandulagyulladás. Maradt meg antibiotikumom amit direkt erre írt az orvosom, abból veszek be reggel és este. Így bemehetek az orvosi rendelőbe vagy maradjak itthon mert koronás vagyok és hívjam fel?
19 vagyok.
Nem jellegzetes koronás tünet.
Hívd fel a háziorvosod, s megmondja, hogy mit csinálj. Lehet, hogy a tünetek alapján elektornikusan felír gyógyszert, amit a patikában taj-kértyával kiválthatsz, s be sem kell menned a rendelőbe, ahol tovább fertőződhetnél, illetve átadhatnád másnak a bajodat.
Csatlakozom az előttem szólóhoz:)
Hívd fel a dokibácsid/nénid, és majd ő elmondja a teendőket. Valószínűleg ír fel e-receptet amit kiváltasz és minden okés lesz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!