Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » El kell kezdenem aggódni?

El kell kezdenem aggódni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Pár napja be van gyulladva a mandulám tüszős mandula gyulladásom van. Voltam dokinál is meg minden szedem a gyógyszert. Ma este ittam két hàrom korty vizet és fel tűnt hogy vér ízét érzek. Néztem a mandulám és ömlik belőle a vér. Mit csináljak nagyon nagy a baj? Kezdjek aggódni? Előre is köszönöm a válaszokat.

2020. máj. 11. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Mit értesz az "ömlött" alatt? Már elállt?

Ha nem csillapodik, nagyon veszélyes lesz, mert belevérezhet a tüdődbe és fulladást okozhat. Van veled valaki?

Próbáld hűteni a tarkódat, nyakadat, tartsd a fejedet magasabban a szíved szintjénél és tényleg figyelj hogy nehogy baj legyen.

Mandulaműtét után ezt nagyon komolyan veszik, a te esetedben nem tudom mennyire intenzív/tartós a vérzés.

2020. máj. 11. 23:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Mint amikor a szádba veszel egy kis vizet és egyszerűen ki nyitod a szád és ki folyik. Így értem az ömlik dolgot. Nincs velem senki egyedül élek.
2020. máj. 11. 23:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi lett? Én felhívtam volna az ügyeletet. A tüdőd minden esetre nem fog bevérezni a manduládtól. Ezt a hülyeséget ne hidd el.

De ha ömlik az emberből a vér. Már ha nem túloztad el azzal bárhonnan ömöljön nem várnék tétlenül.

2020. máj. 12. 01:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Be mentem az ügyeletre éjjel reggel kellett vissza jönni és most fognak műteni. Köszönöm a válaszokat.
2020. máj. 12. 08:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Meg tudnád írni, hogy mi történt? Mitől vérzett a mandulád?

Mitől kezdett el annyira vérezni a mandulád? Hogyan állt el végül? Ügyeleten mit csináltak veled, azon kívül, hogy beutaltak műtétre? Milyen műtét volt - kivették a manduládat?

2020. jún. 6. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!